milyarder iş adamı kızının ölüm haberiyle yıkıldı

MAGAZİN 30.09.2020 - 11:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2298+ kez okundu.
 

milyarder iş adamı kızının ölüm haberiyle yıkıldı

20 yıllık uğraşın ardından eşinden boşanıp bakıcısı ile evlenme hayalini gerçekleştiren milyarder iş adamı Sinan Güleç, böbrek hastası kızını kaybetti. Ünlü mobilya firması Yatsan'ın eski sahibi Sinan Güleç, 20 yıldır boşanmaya çalıştığı eşinden ayrılıp bakıcısı Gülcan Eren ile evlendi. Ancak milyarder iş adamının ABD'den 1 milyon dolara yapay böbrek aldığı kızı Nur Güleç, nakil gerçekleşemeden yaşamını yitirdi. Milyarder iş adamı Güleç, felç olduktan sonra Urla Kekliktepe, Narlıdere Sahil Evleri ve Menderes Ayrancılar'da piyasa değeri 20 milyon liraya yakın üç villa ile Kemeraltında bir dükkanını bakıcısı Gülcan Eren'in üzerine geçirdiği için kendisinden davacı olan böbrek hastası kızı Nur Güleç'i affetmiş ve kızına 1 milyon dolara ABD'den yapay böbrek almıştı. Ancak durumu ağırlaşarak doktorlarının seyahat yasağı koyduğu talihsiz kadının, ABD'ye gidemediği için milyonluk yapay böbreğin naklinin gerçekleşmediği ve birkaç ay önce hayatını kaybettiği öğrenildi. ŞİMDİ BÜYÜK ACI YAŞIYOR Sinan Güleç, 3 kez kanser nedeniyle ameliyat olan ve böbrek yetmezliği nedeniyle durumunun ağırlaşmasıyla kaybettiği kızı Nur Güleç'in ardından birçok isteğini gerçekleştirdiyse de şimdi çok acı çekiyor. 20 yılı aşkın süredir ayrı yaşadığı eşi Gülten Güleç'ten boşanan ve sevgilisi olan bakıcısıyla evlilik hayalini gerçekleştiren Güleç'in, kızını kaybettiği için çok acı çektiği söyleniyor.

20 yıllık uğraşın ardından eşinden boşanıp bakıcısı ile evlenme hayalini gerçekleştiren milyarder iş adamı Sinan Güleç, böbrek hastası kızını kaybetti.

Ünlü mobilya firması Yatsan'ın eski sahibi Sinan Güleç, 20 yıldır boşanmaya çalıştığı eşinden ayrılıp bakıcısı Gülcan Eren ile evlendi. Ancak milyarder iş adamının ABD'den 1 milyon dolara yapay böbrek aldığı kızı Nur Güleç, nakil gerçekleşemeden yaşamını yitirdi.

Milyarder iş adamı Güleç, felç olduktan sonra Urla Kekliktepe, Narlıdere Sahil Evleri ve Menderes Ayrancılar'da piyasa değeri 20 milyon liraya yakın üç villa ile Kemeraltında bir dükkanını bakıcısı Gülcan Eren'in üzerine geçirdiği için kendisinden davacı olan böbrek hastası kızı Nur Güleç'i affetmiş ve kızına 1 milyon dolara ABD'den yapay böbrek almıştı. Ancak durumu ağırlaşarak doktorlarının seyahat yasağı koyduğu talihsiz kadının, ABD'ye gidemediği için milyonluk yapay böbreğin naklinin gerçekleşmediği ve birkaç ay önce hayatını kaybettiği öğrenildi.

ŞİMDİ BÜYÜK ACI YAŞIYOR

Sinan Güleç, 3 kez kanser nedeniyle ameliyat olan ve böbrek yetmezliği nedeniyle durumunun ağırlaşmasıyla kaybettiği kızı Nur Güleç'in ardından birçok isteğini gerçekleştirdiyse de şimdi çok acı çekiyor. 20 yılı aşkın süredir ayrı yaşadığı eşi Gülten Güleç'ten boşanan ve sevgilisi olan bakıcısıyla evlilik hayalini gerçekleştiren Güleç'in, kızını kaybettiği için çok acı çektiği söyleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.