MUHTEŞEM NİŞAN

GÜNDEM 15.10.2024 - 12:12, Güncelleme: 15.10.2024 - 12:12 1727 kez okundu.
 

MUHTEŞEM NİŞAN

Şahin ailesinin güzeller güzeli kızı İkra Şahin ile Tellidere Tatlıcı Köse’de düzenlenen muhteşem tören ile nişanlandı. Genç çiftin yüzüklerini (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi Adana eski Milletvekili İbrahim Özdiş taktı.
MUHTEŞEM NİŞAN   İKRA İLE AHMET EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTI   Adana’mızın sevilen ve saygı duyulan siyasetçilerinden, Çukurova Belediyesi Kurucu Meclis Üyesi Esef Yaray’ın oğlu Seyhan Belediyesi basın birimi personellerinden Ahmet Yaray, Şahin ailesinin güzeller güzeli kızı İkra Şahin ile Tellidere Tatlıcı Köse’de düzenlenen muhteşem tören ile nişanlandı. Genç çiftin yüzüklerini (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi Adana eski Milletvekili İbrahim Özdiş taktı. Evladı Ahmet Yaray ile Şahin ailesinin biricik kızı İkra ile nişanlanarak evliliğe ilk adımı atmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çukurova Belediyesi eski Meclis üyesi Esef Yaray, “ Allah her anne ve babaya yavrularının mürvetini görmeyi nasip etsin. Eşim ile ben bu anlamda çok mutluyuz. Darısı dügünlerine inşallah. Bizleri yalnız bırakmayarak sevincimize ortak olan eş, dost, akraba ve sevenlerimize teşekkür ediyoruz“ dedi. Kalabalık davetli topluluğunun katıldığı törenin en mutlu isimleri olan İkra Şahin-Ahmet Yaray çifti de,“ Çok mutluyuz. Hayatlarımızı birleştirme kararı almamıza destek olan aile büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Mutluluğumuzu bizler ile paylaşan herkesten Allah razı olsun. Tüm sevenler birbirine kavuşsun” diye konuştular. Tatlıcı Köse’de yapılan muhteşem nişanda, Şahin ve Yaray aile fertleri ve damadın mesai arkadaşları Seyhan Belediyesi Basın Birimi personelleri pisti tören boyunca hiç boş bırakmadı. EGEMEN GAZETESİ
Şahin ailesinin güzeller güzeli kızı İkra Şahin ile Tellidere Tatlıcı Köse’de düzenlenen muhteşem tören ile nişanlandı. Genç çiftin yüzüklerini (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi Adana eski Milletvekili İbrahim Özdiş taktı.

MUHTEŞEM NİŞAN

 

İKRA İLE AHMET EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTI

 

Adana’mızın sevilen ve saygı duyulan siyasetçilerinden, Çukurova Belediyesi Kurucu Meclis Üyesi Esef Yaray’ın oğlu Seyhan Belediyesi basın birimi personellerinden Ahmet Yaray, Şahin ailesinin güzeller güzeli kızı İkra Şahin ile Tellidere Tatlıcı Köse’de düzenlenen muhteşem tören ile nişanlandı. Genç çiftin yüzüklerini (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi Adana eski Milletvekili İbrahim Özdiş taktı.

Evladı Ahmet Yaray ile Şahin ailesinin biricik kızı İkra ile nişanlanarak evliliğe ilk adımı atmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çukurova Belediyesi eski Meclis üyesi Esef Yaray, “ Allah her anne ve babaya yavrularının mürvetini görmeyi nasip etsin. Eşim ile ben bu anlamda çok mutluyuz. Darısı dügünlerine inşallah. Bizleri yalnız bırakmayarak sevincimize ortak olan eş, dost, akraba ve sevenlerimize teşekkür ediyoruz“ dedi.

Kalabalık davetli topluluğunun katıldığı törenin en mutlu isimleri olan İkra Şahin-Ahmet Yaray çifti de,“ Çok mutluyuz. Hayatlarımızı birleştirme kararı almamıza destek olan aile büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Mutluluğumuzu bizler ile paylaşan herkesten Allah razı olsun. Tüm sevenler birbirine kavuşsun” diye konuştular.

Tatlıcı Köse’de yapılan muhteşem nişanda, Şahin ve Yaray aile fertleri ve damadın mesai arkadaşları Seyhan Belediyesi Basın Birimi personelleri pisti tören boyunca hiç boş bırakmadı.

EGEMEN GAZETESİ

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.