ŞİNASİ EFENDİ HALEN KARANLIKLAR İÇİNDE

GÜNDEM 27.06.2024 - 15:01, Güncelleme: 27.06.2024 - 15:39 5383+ kez okundu.
 

ŞİNASİ EFENDİ HALEN KARANLIKLAR İÇİNDE

GAZETEMİZ Egemen’in, “Büyükşehir, Şinasi Efendi’yi karanlığa mahkum etti!” başlıklı manşet haberinin üzerinden bir haftayı aşkın süre geçmesine rağmen, Şinasi Efendi Caddesi’ndeki aydınlatma sorunu halen devam ediyor.
Adana’nın en güzide eğlence merkezlerinin başında gelen Şinasi Efendi Caddesi’nde aydınlatma direklerinin lambaları bir ayı aşkın süredir yanmıyor. Akşam saatlerinde karanlığa bürünen Şinasi Efendi Caddesi’nde eğlence mekanları ve işyerleri kapandıktan sonra, burada ciddi biçimde güvenlik sorunu yaşandığına vurgu yapıldı. BİR AYI AŞKIN SÜREDEN BERİ SORUN ÇÖZÜLEMEDİ ŞİNASİ Efendi Caddesi’nde, sokak aydınlatma hizmetinin Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanı ve sorumluluğunda olduğuna dikkat çeken işletme sahipleri, onca başvuruya rağmen sorunun giderilememesine sert tepki gösterdiler. Adana’nın en merkezi noktasında bulunan Şinasi Efendi Caddesi’nde, Büyükşehir Belediyesi’nin bir ayı aşkın süredir sokak aydınlatma sorununu çözemediğini vurgulayan esnaf bunun “beceriksiz bir yönetim” anlayışından mı yoksa cadde esnafını “cezalandırma” niyetinden mi kaynaklandığı sorusuna yanıt aramaya başladıklarını dile getirdi, “Büyükşehir, 4 lambayı yakmayı her nedense bir türlü beceremedi” dediler. GELDİLER, BAKTILAR, ‘ÇÖZECEĞİZ’ DEDİLER VE GİTTİLER HABERİN, Egemen Gazetesi’nde yayınladıktan hemen sonra Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki Enerji Birimi görevlilerinin sorunu çözmek adına geldiklerini kaydeden işletme sahipleri, “kablo alıp geleceğiz” diyen ekibin o günden bu yana caddeye uğramadıklarını dile getirdiler. CHP’li bazı belediye meclis üyelerinin de sorunun çözümü için devreye girdiğini, kendilerini aradıklarını ifade eden esnaf, “Günlerdir mağduruz. Aydınlatma lambaları yanmadığı için akşamları ilerleyen saatlerde müşteriler güvenlik kaygısı yaşıyor. Daha da kötüsü işletmeler kapandıktan sonra burada alkol alan insanların yarattığı risk de ayrı bir sorun” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.
GAZETEMİZ Egemen’in, “Büyükşehir, Şinasi Efendi’yi karanlığa mahkum etti!” başlıklı manşet haberinin üzerinden bir haftayı aşkın süre geçmesine rağmen, Şinasi Efendi Caddesi’ndeki aydınlatma sorunu halen devam ediyor.


Adana’nın en güzide eğlence merkezlerinin başında gelen Şinasi Efendi Caddesi’nde aydınlatma direklerinin lambaları bir ayı aşkın süredir yanmıyor. Akşam saatlerinde karanlığa bürünen Şinasi Efendi Caddesi’nde eğlence mekanları ve işyerleri kapandıktan sonra, burada ciddi biçimde güvenlik sorunu yaşandığına vurgu yapıldı.
BİR AYI AŞKIN SÜREDEN BERİ SORUN ÇÖZÜLEMEDİ
ŞİNASİ Efendi Caddesi’nde, sokak aydınlatma hizmetinin Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanı ve sorumluluğunda olduğuna dikkat çeken işletme sahipleri, onca başvuruya rağmen sorunun giderilememesine sert tepki gösterdiler. Adana’nın en merkezi noktasında bulunan Şinasi Efendi Caddesi’nde, Büyükşehir Belediyesi’nin bir ayı aşkın süredir sokak aydınlatma sorununu çözemediğini vurgulayan esnaf bunun “beceriksiz bir yönetim” anlayışından mı yoksa cadde esnafını “cezalandırma” niyetinden mi kaynaklandığı sorusuna yanıt aramaya başladıklarını dile getirdi, “Büyükşehir, 4 lambayı yakmayı her nedense bir türlü beceremedi” dediler.
GELDİLER, BAKTILAR, ‘ÇÖZECEĞİZ’ DEDİLER VE GİTTİLER
HABERİN, Egemen Gazetesi’nde yayınladıktan hemen sonra Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki Enerji Birimi görevlilerinin sorunu çözmek adına geldiklerini kaydeden işletme sahipleri, “kablo alıp geleceğiz” diyen ekibin o günden bu yana caddeye uğramadıklarını dile getirdiler. CHP’li bazı belediye meclis üyelerinin de sorunun çözümü için devreye girdiğini, kendilerini aradıklarını ifade eden esnaf, “Günlerdir mağduruz. Aydınlatma lambaları yanmadığı için akşamları ilerleyen saatlerde müşteriler güvenlik kaygısı yaşıyor. Daha da kötüsü işletmeler kapandıktan sonra burada alkol alan insanların yarattığı risk de ayrı bir sorun” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.