Yanlışlıkla kürdan yutan Demet Şener ölümden döndü

MAGAZİN 13.02.2021 - 14:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2033+ kez okundu.
 

Yanlışlıkla kürdan yutan Demet Şener ölümden döndü

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Demet Şener, su içtiği bardağın içindeki kürdanı fark etmeyince ölümden döndü. Şener'in midesine saplanan kürdan, operasyonla çıkarıldı. Sabah'ta yer alan habere göre, geçtiğimiz ay 19 aydır evli olduğu Cenk Küpeli ile tek celsede boşanan eski manken Demet Şener, evinde talihsiz bir olay yaşadı. MİDESİNE KÜRDAN SAPLANDI Başından geçen kötü olayı anlatan eski manken, "Evdeki yardımcım, su içtiğim bardağı yıkamak üzere mutfağa götürürken ortada gördüğü bir kürdanı içine atmış. Ben de sabah çocuklarla aceleyle çıkarken o bardağa su doldurup içtim. Hemen hastaneye koştum. Mideme saplanan kürdanı operasyonla çıkardılar. Çok şükür ki erken müdahale edildi" dedi.

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Demet Şener, su içtiği bardağın içindeki kürdanı fark etmeyince ölümden döndü. Şener'in midesine saplanan kürdan, operasyonla çıkarıldı.

Sabah'ta yer alan habere göre, geçtiğimiz ay 19 aydır evli olduğu Cenk Küpeli ile tek celsede boşanan eski manken Demet Şener, evinde talihsiz bir olay yaşadı.

MİDESİNE KÜRDAN SAPLANDI

Başından geçen kötü olayı anlatan eski manken, "Evdeki yardımcım, su içtiğim bardağı yıkamak üzere mutfağa götürürken ortada gördüğü bir kürdanı içine atmış. Ben de sabah çocuklarla aceleyle çıkarken o bardağa su doldurup içtim. Hemen hastaneye koştum. Mideme saplanan kürdanı operasyonla çıkardılar. Çok şükür ki erken müdahale edildi" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.