Yüreğir’de okullar renklenecek

GÜNDEM 19.12.2025 - 13:44, Güncelleme: 19.12.2025 - 13:45 216 kez okundu.
 

Yüreğir’de okullar renklenecek

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş ile Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu tarafından imzalanarak yürürlüğe giren bu protokol ile Çukurova Üniversitesi öğrencilerinin, Yüreğir Kaymakamlığına bağlı okullarda yürütülecek okul boyama, çevre düzenleme, sınıf yenileme ve benzeri faaliyetlere gönüllü olarak katılım sağlaması hedefleniyor.
Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile Yüreğir Kaymakamlığı arasında, Yüreğir ilçesindeki okulların fiziki ve sosyal gelişimine katkı sunmayı amaçlayan “Okulum Renklensin Projesi” kapsamında iş birliği protokolü imzalandı. Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş ile Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu tarafından imzalanarak yürürlüğe giren bu protokol ile Çukurova Üniversitesi öğrencilerinin, Yüreğir Kaymakamlığına bağlı okullarda yürütülecek okul boyama, çevre düzenleme, sınıf yenileme ve benzeri faaliyetlere gönüllü olarak katılım sağlaması hedefleniyor. Aynı zamanda üniversite öğrencilerinin okul çağındaki çocuklarla bir araya gelerek sosyal, motivasyonel ve akademik farkındalık oluşturacak etkileşimlerde bulunmaları amaçlanıyor. Fiziksel İyileştirme ve Sosyal Etkileşim Bir Arada “Okulum Renklensin Projesi” kapsamında yürütülecek çalışmalarla; okulların fiziki ortamlarının iyileştirilmesi, öğrencilerin okula aidiyet duygularının güçlendirilmesi ve üniversite öğrencileri ile okul öğrencileri arasında pozitif iletişim ve rol model ilişkilerinin kurulması hedefleniyor. Proje, yalnızca fiziki yenileme faaliyetleriyle sınırlı kalmayarak, okul öğrencilerinin sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak etkinlikleri de içeriyor.
Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş ile Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu tarafından imzalanarak yürürlüğe giren bu protokol ile Çukurova Üniversitesi öğrencilerinin, Yüreğir Kaymakamlığına bağlı okullarda yürütülecek okul boyama, çevre düzenleme, sınıf yenileme ve benzeri faaliyetlere gönüllü olarak katılım sağlaması hedefleniyor.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile Yüreğir Kaymakamlığı arasında, Yüreğir ilçesindeki okulların fiziki ve sosyal gelişimine katkı sunmayı amaçlayan “Okulum Renklensin Projesi” kapsamında iş birliği protokolü imzalandı.
Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş ile Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu tarafından imzalanarak yürürlüğe giren bu protokol ile Çukurova Üniversitesi öğrencilerinin, Yüreğir Kaymakamlığına bağlı okullarda yürütülecek okul boyama, çevre düzenleme, sınıf yenileme ve benzeri faaliyetlere gönüllü olarak katılım sağlaması hedefleniyor. Aynı zamanda üniversite öğrencilerinin okul çağındaki çocuklarla bir araya gelerek sosyal, motivasyonel ve akademik farkındalık oluşturacak etkileşimlerde bulunmaları amaçlanıyor.
Fiziksel İyileştirme ve Sosyal Etkileşim Bir Arada
“Okulum Renklensin Projesi” kapsamında yürütülecek çalışmalarla; okulların fiziki ortamlarının iyileştirilmesi, öğrencilerin okula aidiyet duygularının güçlendirilmesi ve üniversite öğrencileri ile okul öğrencileri arasında pozitif iletişim ve rol model ilişkilerinin kurulması hedefleniyor. Proje, yalnızca fiziki yenileme faaliyetleriyle sınırlı kalmayarak, okul öğrencilerinin sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak etkinlikleri de içeriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.