DJ Remzi Sess getirdi!

MAGAZİN 24.02.2022 - 18:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2956+ kez okundu.
 

DJ Remzi Sess getirdi!

Türkiye'nin En İyi Resident Dj’leri arasında gösterilen 32 yaşındaki Remzi Başakbuğday, Sess’teki performansıyla hayran bırakıyor.    Hot Cue Recording Şirketi’ni kurduğu gün Dropsom Money isimli Single’ını çıkaran ünü DJ, gelecek günlerde ise Boss isimli yeni single’ını çıkaracak. Ünlü DJ, serüvenine 2005 yılında amatör olarak başladı. Ekipmanlarını güçlendirip tecrübeli isimlerin yanında yer alarak işin ciddiyetini ve teknik kısmını pratike döken Başakbuğday, 2005-2010 yılları arasında çeşitli mekanlarda Guest Dj olarak performans sergiledi.   Bu performanslarıyla dikkat çeken Başakbuğday, Resident Dj olarak 2010 yılından sonra İzmir, Çeşme, Kuşadası, Bodrum, Aydın, Diyarbakır, Samsun’da çalışma fırsatı buldu. 2018’de Dj’liğin yanı sıra kendi parçalarını da üretmeye başlayan DJ Remzi, adından sıkça söz ettirmeye başladı. DJ Remzi halen Adana’nın ünlü mekanlarından Sess’te DJ’lik performansıyla gelenleri eğlendirmeyi sürdürüyor.  İzmir doğumlu Remzi Başakbuğday, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde beden eğitimi ve spor okudu. Başakbuğday, müziğin yanısıra sporcu kişiliğiyle de biliniyor. Tekvandoya 1995 yılında 1998 ve 2002 Avrupa Tekvando Şampiyonu  dayısı Mert Tuncer'den ilham alarak başlayan Başakbuğday, ilk yıllarında Altay SK'dan Kimdoman SK'ya, son olarak da genç ve genç kategorilerinde mücadele ettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi SK'ye transfer oldu. Halen İzmir BB SK üyesidir. Başakbuğday, spor kariyerinde 15 defadan fazla Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye'nin En İyi Resident Dj’leri arasında gösterilen 32 yaşındaki Remzi Başakbuğday, Sess’teki performansıyla hayran bırakıyor. 

 

Hot Cue Recording Şirketi’ni kurduğu gün Dropsom Money isimli Single’ını çıkaran ünü DJ, gelecek günlerde ise Boss isimli yeni single’ını çıkaracak. Ünlü DJ, serüvenine 2005 yılında amatör olarak başladı. Ekipmanlarını güçlendirip tecrübeli isimlerin yanında yer alarak işin ciddiyetini ve teknik kısmını pratike döken Başakbuğday, 2005-2010 yılları arasında çeşitli mekanlarda Guest Dj olarak performans sergiledi.

 

Bu performanslarıyla dikkat çeken Başakbuğday, Resident Dj olarak 2010 yılından sonra İzmir, Çeşme, Kuşadası, Bodrum, Aydın, Diyarbakır, Samsun’da çalışma fırsatı buldu. 2018’de Dj’liğin yanı sıra kendi parçalarını da üretmeye başlayan DJ Remzi, adından sıkça söz ettirmeye başladı. DJ Remzi halen Adana’nın ünlü mekanlarından Sess’te DJ’lik performansıyla gelenleri eğlendirmeyi sürdürüyor. 


İzmir doğumlu Remzi Başakbuğday, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde beden eğitimi ve spor okudu. Başakbuğday, müziğin yanısıra sporcu kişiliğiyle de biliniyor. Tekvandoya 1995 yılında 1998 ve 2002 Avrupa Tekvando Şampiyonu  dayısı Mert Tuncer'den ilham alarak başlayan Başakbuğday, ilk yıllarında Altay SK'dan Kimdoman SK'ya, son olarak da genç ve genç kategorilerinde mücadele ettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi SK'ye transfer oldu. Halen İzmir BB SK üyesidir. Başakbuğday, spor kariyerinde 15 defadan fazla Türkiye şampiyonu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.