DSİ şehitleri anısına futbol turnuvası

GÜNDEM 16.10.2024 - 14:09, Güncelleme: 16.10.2024 - 14:09 1666 kez okundu.
 

DSİ şehitleri anısına futbol turnuvası

Adana DSİ Spor Kulübü tarafından düzenlenen "DSİ Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası"nın açılışı DSİ 6. Bölge Müdürü Celal Tokalak ve Bölge Müdür Yardımcısı Bekir Pehlivan tarafından yapılan başlama vuruşuyla gerçekleştirildi.
16 takımın mücadele edeceği futbol turnuvası heyecanına ortak olan DSİ 6. Bölge Müdürü Tokalak, "Bu yıl kıymetli bir temayla gerçekleştirilen Turnuva nedeniyle, görevi başında şehit olmuş tüm DSİ personellerimizi bir kez daha rahmetle yâd ediyoruz. Birlik ve beraberliğimize katkı sunacağına inandığım turnuvada emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm takımlara başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.  Enerji Bir-Sen Toroslar Şube Başkanı Hasan Bulut ve Adana DSİ Spor Kulübü Başkanı Agah Sineren ile çok sayıda DSİ personelinin aileleri ile birlikte takip ettiği Turnuva'da, Silifke Şube Müdürlüğü Personelinin oluşturduğu "Mavi Yengeçler" ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğünün oluşturduğu "Destek GH" maçlarının ardından, "Basın Büro" - "Destek United" müsabakaları da oynandı.  "DSİ Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası” hafta içi her akşam saat 18:00 ve 19:00'da oynanacak maçlarla devam edecek.
Adana DSİ Spor Kulübü tarafından düzenlenen "DSİ Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası"nın açılışı DSİ 6. Bölge Müdürü Celal Tokalak ve Bölge Müdür Yardımcısı Bekir Pehlivan tarafından yapılan başlama vuruşuyla gerçekleştirildi.

16 takımın mücadele edeceği futbol turnuvası heyecanına ortak olan DSİ 6. Bölge Müdürü Tokalak, "Bu yıl kıymetli bir temayla gerçekleştirilen Turnuva nedeniyle, görevi başında şehit olmuş tüm DSİ personellerimizi bir kez daha rahmetle yâd ediyoruz. Birlik ve beraberliğimize katkı sunacağına inandığım turnuvada emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm takımlara başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. 

Enerji Bir-Sen Toroslar Şube Başkanı Hasan Bulut ve Adana DSİ Spor Kulübü Başkanı Agah Sineren ile çok sayıda DSİ personelinin aileleri ile birlikte takip ettiği Turnuva'da, Silifke Şube Müdürlüğü Personelinin oluşturduğu "Mavi Yengeçler" ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğünün oluşturduğu "Destek GH" maçlarının ardından, "Basın Büro" - "Destek United" müsabakaları da oynandı. 
"DSİ Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası” hafta içi her akşam saat 18:00 ve 19:00'da oynanacak maçlarla devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.