İl Tarım Müdürlüğü teknik eleman alacak

GÜNDEM 29.01.2024 - 11:05, Güncelleme: 29.01.2024 - 11:05 1276+ kez okundu.
 

İl Tarım Müdürlüğü teknik eleman alacak

Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Adana’da uygulanacak olan “Halk Elinde Ülkesel Küçükbaş Hayvan Islah Projesi” kapsamında teknik eleman alacağını duyurdu.
 Bugün itibariyle başlayacak başvurular, 9 Şubat’ta sona erecek. Başvurular, Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü, Köprülü Mahallesi Mithat Özsan Bulvarı, No:4 Yüreğir’deki adresine yapılacak. Adaylarda ülkemizde bulunan üniversiteler ile bunlara denkliği kabul edilen yurtdışında kurulu üniversitelerin ziraat fakültesi hayvansal üretim/zootekni bölümü, veteriner fakülteleri,meslek yüksekokullarının hayvancılık bölümleri ile veteriner sağlıkteknikerliği mezunu, veteriner sağlık/ziraat teknisyeni (hayvancılıkalanı) mezunu veya yüksek lisansını zootekni bölümünde yapmışolmaları şartı aranıyor. Müracaatta bulunan adayların müracaatları incelendikten sonra gerekli şartları sağlayan adaylar, sınav tarihi ve yeri belirlendikten sonra, elektronik posta (mail) adreslerine bildirim yapılarak ve verilen telefon numaraları aranmak suretiyle sınava çağrılacak. Teknik eleman alımıyla ilgili detaylı bilgiler, Adana İl Tarım ve Orman Müüdürlüğü’nün internet sitesinden ulaşılabilecek.    
Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Adana’da uygulanacak olan “Halk Elinde Ülkesel Küçükbaş Hayvan Islah Projesi” kapsamında teknik eleman alacağını duyurdu.

 Bugün itibariyle başlayacak başvurular, 9 Şubat’ta sona erecek. Başvurular, Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü, Köprülü Mahallesi Mithat Özsan Bulvarı, No:4 Yüreğir’deki adresine yapılacak.

Adaylarda ülkemizde bulunan üniversiteler ile bunlara denkliği kabul edilen yurtdışında
kurulu üniversitelerin ziraat fakültesi hayvansal üretim/zootekni bölümü, veteriner fakülteleri,meslek yüksekokullarının hayvancılık bölümleri ile veteriner sağlıkteknikerliği mezunu, veteriner sağlık/ziraat teknisyeni (hayvancılıkalanı) mezunu veya yüksek lisansını zootekni bölümünde yapmışolmaları şartı aranıyor.

Müracaatta bulunan adayların müracaatları incelendikten sonra gerekli şartları sağlayan adaylar, sınav tarihi ve yeri belirlendikten sonra, elektronik posta (mail) adreslerine bildirim yapılarak ve verilen telefon numaraları aranmak suretiyle sınava çağrılacak. Teknik eleman alımıyla ilgili detaylı bilgiler, Adana İl Tarım ve Orman Müüdürlüğü’nün internet sitesinden ulaşılabilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.