Her Kurban Lösemili Çocuklara Can

DÜNYA 14.06.2024 - 09:36, Güncelleme: 14.06.2024 - 09:36 4026+ kez okundu.
 

Her Kurban Lösemili Çocuklara Can

Kurban bağışlarınız, bayram sevincine dönüşerek ihtiyaç sahibi hastalarımıza umut olmaya devam ediyor.
 Niyet ve bayram bağışlarınız sayesinde, hem yoksullukla hem de lösemi ve kanserle mücadele eden ailelerimizi yalnız bırakmıyoruz. Türkiye'nin her bölgesini kapsayan destek ağımız ile ailelerimizi ziyaret ederek hem bayramlaşıyor, hem de 50 Bin TL değerinde nefes aldıran LÖSEV yardımlarımızı iletiyoruz.  Yıl boyunca LÖSEV'e kayıtlı binlerce ailemize, ihtiyaçları doğrultusunda Sağlık-Eğitim Bursu ve Aile Destek Bursu sağlıyoruz. Zorlu bir süreçten geçen hastalarımıza, maddi yardımlarımızın yanı sıra manevi destek de sağlamış oluyoruz. Bağışlarınız sayesinde toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini sergiliyoruz ve bayramların gerçek anlamını hep birlikte yaşatıyoruz.  Siz değerli gönül dostlarımıza en içten teşekkürlerimizle!  
Kurban bağışlarınız, bayram sevincine dönüşerek ihtiyaç sahibi hastalarımıza umut olmaya devam ediyor.

 Niyet ve bayram bağışlarınız sayesinde, hem yoksullukla hem de lösemi ve kanserle mücadele eden ailelerimizi yalnız bırakmıyoruz.

Türkiye'nin her bölgesini kapsayan destek ağımız ile ailelerimizi ziyaret ederek hem bayramlaşıyor, hem de 50 Bin TL değerinde nefes aldıran LÖSEV yardımlarımızı iletiyoruz. 

Yıl boyunca LÖSEV'e kayıtlı binlerce ailemize, ihtiyaçları doğrultusunda Sağlık-Eğitim Bursu ve Aile Destek Bursu sağlıyoruz. Zorlu bir süreçten geçen hastalarımıza, maddi yardımlarımızın yanı sıra manevi destek de sağlamış oluyoruz.

Bağışlarınız sayesinde toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini sergiliyoruz ve bayramların gerçek anlamını hep birlikte yaşatıyoruz. 

Siz değerli gönül dostlarımıza en içten teşekkürlerimizle!
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.