İl Sağlık Müdürlüğü’nde Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eğitimi

GÜNDEM 29.06.2024 - 13:00, Güncelleme: 29.06.2024 - 13:00 5841+ kez okundu.
 

İl Sağlık Müdürlüğü’nde Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eğitimi

Adana İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birimi tarafından Üreme ve Cinsel Sağlık Modüler Eğitimi’nin geçtiğimiz günlerde yapıldığı bildirildi.
Halk Sağlığı Hizmetleri Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birim Sorumlusu Dr. Fadime Gök’ün açılış konuşması yaparak başlayan eğitime 4 doktor, 3 ebe, 8 hemşire, 1 Acil Tıp Teknisyeni (ATT) katıldı. Eğitimde grup çalışması, maket üzerinde uygulamalar ve interaktif eğitim teknikleri kullanıldığı ifade edildi. Üreme Sağlığına Giriş, Güvenli Annelik, Aile Planlaması ve Danışmanlığı, Gençlere Yönelik Üreme Sağlığı Hizmetleri, Cinsel Yolla Bulaşan Enfeksiyonları içeren 5 modül sunulduktan sonra katılımcılara sertifikaları verildi. Kurs Sorumlusu Uzm. Dr. Seda Tepe denetimindeki toplantıda, eğitimci olarak Halk Sağlığı Hizmetleri Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birim Sorumlusu Dr. Fadime gök, Doç. Dr. Hakan Kalaycı, Uzm. Dr. Bahar Balduz, Uzm. Dr. Musa Şahin, Dr. Demet Şahin, Ebe Emine Özdamar, Ebe Fatma Türkmenoğlu ve Hemşire Yasemin Cihangir görev aldı. Kapanış töreninde katılımcılara sertifikaları, Halk Sağlığı Hizmetleri Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birim Sorumlusu Dr. Fadime Gök, Uzm. Dr. Bahar Balduz, Uzm. Dr. Musa Şahin, Dr. Demet Şahin, Ebe Emine Özdamar, Ebe Fatma Türkmenoğlu ve Hemşire Yasemin Cihangir tarafından verildi.
Adana İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birimi tarafından Üreme ve Cinsel Sağlık Modüler Eğitimi’nin geçtiğimiz günlerde yapıldığı bildirildi.

Halk Sağlığı Hizmetleri Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birim Sorumlusu Dr. Fadime Gök’ün açılış konuşması yaparak başlayan eğitime 4 doktor, 3 ebe, 8 hemşire, 1 Acil Tıp Teknisyeni (ATT) katıldı. Eğitimde grup çalışması, maket üzerinde uygulamalar ve interaktif eğitim teknikleri kullanıldığı ifade edildi. Üreme Sağlığına Giriş, Güvenli Annelik, Aile Planlaması ve Danışmanlığı, Gençlere Yönelik Üreme Sağlığı Hizmetleri, Cinsel Yolla Bulaşan Enfeksiyonları içeren 5 modül sunulduktan sonra katılımcılara sertifikaları verildi.
Kurs Sorumlusu Uzm. Dr. Seda Tepe denetimindeki toplantıda, eğitimci olarak Halk Sağlığı Hizmetleri Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birim Sorumlusu Dr. Fadime gök, Doç. Dr. Hakan Kalaycı, Uzm. Dr. Bahar Balduz, Uzm. Dr. Musa Şahin, Dr. Demet Şahin, Ebe Emine Özdamar, Ebe Fatma Türkmenoğlu ve Hemşire Yasemin Cihangir görev aldı.
Kapanış töreninde katılımcılara sertifikaları, Halk Sağlığı Hizmetleri Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birim Sorumlusu Dr. Fadime Gök, Uzm. Dr. Bahar Balduz, Uzm. Dr. Musa Şahin, Dr. Demet Şahin, Ebe Emine Özdamar, Ebe Fatma Türkmenoğlu ve Hemşire Yasemin Cihangir tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.