SMA hastası Ali Efe Irk yardım bekliyor

SAĞLIK-YAŞAM 21.07.2024 - 12:36, Güncelleme: 21.07.2024 - 12:36 2519+ kez okundu.
 

SMA hastası Ali Efe Irk yardım bekliyor

Adana’da yaşayan Irk Ailesinin evlatları Ali Efe Irk SMA Tip 1 hastası. Bu hastalıkla mücadele için maddi durumu yetersiz olan Irk Ailesi çaresizlik içinde Valilik onayı ile bağış kampanyası başlattı.
Adana’da yaşayan Irk Ailesinin evlatları Ali Efe Irk SMA Tip 1 hastası. Bu hastalıkla mücadele için maddi durumu yetersiz olan Irk Ailesi çaresizlik içinde Valilik onayı ile bağış kampanyası başlattı.  Tedavi masraflarını karşılayamadıkları için çaresiz kalan Irk Ailesi, evlatlarının tedavi olması için Adana Valiliği onayı ile açılan kampanyaya, tüm duyarlı vatandaşların destek vermesi için çağrıda bulundu.  Ali Efe’nin annesi, Valilik onayıyla başlattıkları kampanya için hayırseverlere çağrı yaparak, “Oğlum Ali Efe SMA Tip 1 hastası. Maddi imkansızlıklar nedeniyle yavrumuzu tedavisine yetişemiyoruz. Yavrumun tedavisi için Valilik izni ile başlatılan kampanyaya yapacağınız bağışlar sayesinde bebeğim ilacına kavuşabilir ve hayata tutunabilir. Bir anne olarak çaresizlik içindeyim. Ne olur yavrumun yaşaması için gerekli parayı bulmamız gerek. Ali Efe’nin hayata tutunması için sizlerin desteğine ihtiyacı var. Tüm hayırsever vatandaşlarımızdan feryadımızı duymalarını ve bu kampanyaya destek olmalarını rica ediyorum. Lütfen oğlumun yaşaması için yardım eder misiniz? Maddi ve manevi desteklerimiz bizim için çok önemlidir. Amansız hastalıkla mücadele eden bebeğim için lütfen desteklerinizi esirgemeyin diye” konuştu.  Bursa (ÇSSM) Çıraklık ve Staj Sigortası Derneği de duyarsız kalmayarak bu bağışa destek verenler arasında yerini aldı. ÇSSM yetkilileri, “Yönetim olarak sosyal sorumluluk noktasında SMA hasta çocuklarımıza imkanlarımız doğrultusunda destek veriyoruz. Bu kez de Ali Efe için harekete geçtik. Ali Efe’nin yanındayız. Bu bebeğimiz için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. SMA hastalığı konusunda duyarlıyız ve kamuoyunu da bu duyarlılığa davet ediyoruz. Sosyal toplum kuruluşları olarak bu hastalığa yakalanan çocuklarımızın her zaman yanındayız. Bu evladımızın tedavisi için gerekli olan bağışı yaptık. Tüm hayırsever vatandaşlarımızı böyle hasta çocuklarımız için duyarlı olmaya davet ediyor ve bağışta bulunak destek olmalarını istiyoruz” diye görüşlerini ifade ettiler.    ALİ EFE IRK  VALİLİK ONAYLI KAMPANYA    İBAN BİLGİSİ   TR19 0004 6003 3688 8000 1283 04  Alıcı: ALİ EFE IRK BAĞIŞ KAMPANYASI  Açıklama: Bağış 
Adana’da yaşayan Irk Ailesinin evlatları Ali Efe Irk SMA Tip 1 hastası. Bu hastalıkla mücadele için maddi durumu yetersiz olan Irk Ailesi çaresizlik içinde Valilik onayı ile bağış kampanyası başlattı.

Adana’da yaşayan Irk Ailesinin evlatları Ali Efe Irk SMA Tip 1 hastası. Bu hastalıkla mücadele için maddi durumu yetersiz olan Irk Ailesi çaresizlik içinde Valilik onayı ile bağış kampanyası başlattı. 

Tedavi masraflarını karşılayamadıkları için çaresiz kalan Irk Ailesi, evlatlarının tedavi olması için Adana Valiliği onayı ile açılan kampanyaya, tüm duyarlı vatandaşların destek vermesi için çağrıda bulundu. 

Ali Efe’nin annesi, Valilik onayıyla başlattıkları kampanya için hayırseverlere çağrı yaparak, “Oğlum Ali Efe SMA Tip 1 hastası. Maddi imkansızlıklar nedeniyle yavrumuzu tedavisine yetişemiyoruz. Yavrumun tedavisi için Valilik izni ile başlatılan kampanyaya yapacağınız bağışlar sayesinde bebeğim ilacına kavuşabilir ve hayata tutunabilir. Bir anne olarak çaresizlik içindeyim. Ne olur yavrumun yaşaması için gerekli parayı bulmamız gerek. Ali Efe’nin hayata tutunması için sizlerin desteğine ihtiyacı var. Tüm hayırsever vatandaşlarımızdan feryadımızı duymalarını ve bu kampanyaya destek olmalarını rica ediyorum. Lütfen oğlumun yaşaması için yardım eder misiniz? Maddi ve manevi desteklerimiz bizim için çok önemlidir. Amansız hastalıkla mücadele eden bebeğim için lütfen desteklerinizi esirgemeyin diye” konuştu. 

Bursa (ÇSSM) Çıraklık ve Staj Sigortası Derneği de duyarsız kalmayarak bu bağışa destek verenler arasında yerini aldı. ÇSSM yetkilileri, “Yönetim olarak sosyal sorumluluk noktasında SMA hasta çocuklarımıza imkanlarımız doğrultusunda destek veriyoruz. Bu kez de Ali Efe için harekete geçtik. Ali Efe’nin yanındayız. Bu bebeğimiz için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. SMA hastalığı konusunda duyarlıyız ve kamuoyunu da bu duyarlılığa davet ediyoruz. Sosyal toplum kuruluşları olarak bu hastalığa yakalanan çocuklarımızın her zaman yanındayız. Bu evladımızın tedavisi için gerekli olan bağışı yaptık. Tüm hayırsever vatandaşlarımızı böyle hasta çocuklarımız için duyarlı olmaya davet ediyor ve bağışta bulunak destek olmalarını istiyoruz” diye görüşlerini ifade ettiler. 

 

ALİ EFE IRK 

VALİLİK ONAYLI KAMPANYA 

 

İBAN BİLGİSİ  
TR19 0004 6003 3688 8000 1283 04 
Alıcı: ALİ EFE IRK BAĞIŞ KAMPANYASI 

Açıklama: Bağış 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.