Sağlığınızı yakından takip etmenin en kolay yolu: OMRON connect

SAĞLIK-YAŞAM 31.07.2024 - 10:58, Güncelleme: 31.07.2024 - 10:58 2532+ kez okundu.
 

Sağlığınızı yakından takip etmenin en kolay yolu: OMRON connect

OMRON, cihazlarıyla uyumlu şekilde çalışan OMRON connect uygulaması ile sağlık verilerinizi kolayca takip etmenizi sağlıyor.
 Uygulama, tansiyon ölçümünden vücut kompozisyonuna kadar geniş bir yelpazede sağlık verilerinizin izlenmesine yardımcı olmanın yanı sıra bu verileri istenilen sıklıkta doktorunuz ile paylaşmanıza da olanak tanıyor. Tüm bu özellikleriyle OMRON, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemenize katkı sağlıyor.   Sağlık verilerini takip etmek ve elde edilen sonuçları paylaşmak uğraştırıcı ve zaman alıcı olabiliyor.OMRON, bu durumu kullanıcıları için kolaylaştırmak üzere geliştirdiği OMRON connect uygulamasıyla özellikle tansiyon takibi gibi devamlılık gerektiren ölçümler için ideal bir seçenek oluyor. Her yaştan kullanıcıya uygun olarak tasarlanan OMRON connect, OMRON cihazınızdan* ve Apple Health, Google Fit, Samsung Health gibi uygulamalardan gelen verileri doğru bir şekilde toplayıp birleştirerek sağlığınız hakkında daha net bir resim sunuyor.    Kan basıncınızı, nabzınızı, vücut yağ oranınızı, kilonuzu ve aktivite seviyelerinizi de kaydedebilen uygulama, en önemli sağlık verilerinizi tek bir kontrol panelinde birleştirmenizi mümkün kılıyor. Aynı zamanda doktorunuzla paylaşmanız için özelleştirilebilir PDF ve CSV formatında indirilebilir raporlar sunan OMRON connect, doktor ziyaretlerinizde daha doğru teşhis ve tedavi süreçlerinin oluşmasına da katkıda bulunuyor.   OMRON connect, sağlık hedeflerinizi belirleyerek takip etme imkanını sunarken kilo veya kan basıncı gibi kişisel hedefler belirleyerek zaman içerisindeki gelişimizi gözlemlemenize de yardımcı oluyor. Renk kodlu sonuçlarıyla günlük, haftalık veya aylık ölçümlerinizi görüntüleyen sezgisel ve kolay takip edilebilen kontrol paneliyle, verilerinizi gözden geçirerek değişiklikleri hızlıca fark etmenizi sağlıyor. Ayrıca, bu basit kontrol paneliyle ölçümleri doğru şekilde anlamanıza, verilerinizdeki eğilimleri görerek sağlığınız üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanıza olanak tanıyor.   Avrupa Hipertansiyon Derneğinin önerdiği kan basıncı aralıklarına kıyasla ölçümlerinizi görmenize olanak tanıyan OMRON connect, sağlığınızı izlemeyi kolaylaştırırken daha bilinçli bir yaşam sürmenize de yardımcı oluyor. Bütün avantajlarının yanı sıra OMRON connect, sunduğu veri güvenliği ile tüm sağlık bilgilerinizi gizli tutarak sağlığınızı izlerken kendinizi güvende hissetmenizi sağlıyor.   Siz de OMRON connect uygulamasını Apple Store veya Google Play üzerinden indirerek sağlığınızın resmini net şekilde görebilirsiniz. 
OMRON, cihazlarıyla uyumlu şekilde çalışan OMRON connect uygulaması ile sağlık verilerinizi kolayca takip etmenizi sağlıyor.

 Uygulama, tansiyon ölçümünden vücut kompozisyonuna kadar geniş bir yelpazede sağlık verilerinizin izlenmesine yardımcı olmanın yanı sıra bu verileri istenilen sıklıkta doktorunuz ile paylaşmanıza da olanak tanıyor. Tüm bu özellikleriyle OMRON, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemenize katkı sağlıyor.

 

Sağlık verilerini takip etmek ve elde edilen sonuçları paylaşmak uğraştırıcı ve zaman alıcı olabiliyor.OMRON, bu durumu kullanıcıları için kolaylaştırmak üzere geliştirdiği OMRON connect uygulamasıyla özellikle tansiyon takibi gibi devamlılık gerektiren ölçümler için ideal bir seçenek oluyor. Her yaştan kullanıcıya uygun olarak tasarlanan OMRON connect, OMRON cihazınızdan* ve Apple Health, Google Fit, Samsung Health gibi uygulamalardan gelen verileri doğru bir şekilde toplayıp birleştirerek sağlığınız hakkında daha net bir resim sunuyor. 

 

Kan basıncınızı, nabzınızı, vücut yağ oranınızı, kilonuzu ve aktivite seviyelerinizi de kaydedebilen uygulama, en önemli sağlık verilerinizi tek bir kontrol panelinde birleştirmenizi mümkün kılıyor. Aynı zamanda doktorunuzla paylaşmanız için özelleştirilebilir PDF ve CSV formatında indirilebilir raporlar sunan OMRON connect, doktor ziyaretlerinizde daha doğru teşhis ve tedavi süreçlerinin oluşmasına da katkıda bulunuyor.

 

OMRON connect, sağlık hedeflerinizi belirleyerek takip etme imkanını sunarken kilo veya kan basıncı gibi kişisel hedefler belirleyerek zaman içerisindeki gelişimizi gözlemlemenize de yardımcı oluyor. Renk kodlu sonuçlarıyla günlük, haftalık veya aylık ölçümlerinizi görüntüleyen sezgisel ve kolay takip edilebilen kontrol paneliyle, verilerinizi gözden geçirerek değişiklikleri hızlıca fark etmenizi sağlıyor. Ayrıca, bu basit kontrol paneliyle ölçümleri doğru şekilde anlamanıza, verilerinizdeki eğilimleri görerek sağlığınız üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanıza olanak tanıyor.

 

Avrupa Hipertansiyon Derneğinin önerdiği kan basıncı aralıklarına kıyasla ölçümlerinizi görmenize olanak tanıyan OMRON connect, sağlığınızı izlemeyi kolaylaştırırken daha bilinçli bir yaşam sürmenize de yardımcı oluyor. Bütün avantajlarının yanı sıra OMRON connect, sunduğu veri güvenliği ile tüm sağlık bilgilerinizi gizli tutarak sağlığınızı izlerken kendinizi güvende hissetmenizi sağlıyor.

 

Siz de OMRON connect uygulamasını Apple Store veya Google Play üzerinden indirerek sağlığınızın resmini net şekilde görebilirsiniz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.