"ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

GÜNDEM 02.08.2024 - 15:50, Güncelleme: 02.08.2024 - 15:50 5418+ kez okundu.
 

"ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Şahin Özbingül Seçildi
Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi seçimleri, ASKİ Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek liste ile girilen seçimde, Şahin Özbingül oy birliğiyle yeni dönem Engelli Meclisi Başkanı seçildi. Şahin Özbingül, seçim sonrası yaptığı konuşmada, "Beş yıldır aktif olmayan Adana Kent Konseyi'ni, tüm derneklerimizle bir araya gelerek yeniden hayata geçirdik. Yeni yönetimi belirleyerek, tüm dinamikler ve siyasi çevrelerle iş birliği içinde, engelli kardeşlerimizin yaşantısına katkı sunmak için çalışacağız. Adana Valiliği, ilçe kaymakamlıkları ve belediyelerle iş birliği yaparak, engelli bireylerin daha rahat ve yaşanabilir bir şehirde yaşamaları için katkı sağlayacağız. Tüm engelli camiasını bir çatı altında toplayıp, maddi ve manevi destek sunarak sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.  "ENGELLİ STK'LAR BİRLEŞEREK DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA KARARI ALDI" Seçimin demokratik bir ortamda gerçekleştiğine işaret eden Özbingül, engelli camiasındaki tüm STK'ların katılım gösterdiğini dile getirdi. Özbingül: "Hep birlikte, oy birliğiyle çok güzel bir seçim oldu. Adana'mıza ve engelli camiasına hayırlı olsun" dedi. Senin İçin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nüvit Dağtekin ise, engelli STK'ların son yıllarda yaşadığı ayrışma ve bölünmelerin ardından tek liste halinde toplanarak, Adana ve engelli camiası için daha verimli çalışma kararı aldıklarını belirtti. Dağtekin, "Kent Konseyi Engelli Meclisi seçimi Adanamız için hayırlı olsun. Şahin Özbingül başkanlığında, farkındalıkların artacağı ve fark yaratılacağı bir dönemin başladığına inanıyorum. Başkanımızı ve tüm yönetimini tebrik ediyorum" dedi. Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi Yönetim ve Yedek Üye Listesi Asıl Liste: Şahin Özbingül Savaş Aygün Ali Kılıç Hacer Bulut Nüvit Dağtekin Hasan Akıllı Gürsel Kocatürk Ülkü İnsan Fırat Arsunar Nilgün Taşkınlar Sabiha Taciser Derici Halit Yürük Cafer Çağlayan Seda Aşkın Selahattin Öztürk Yedek Liste: İsmail Özden Temel Demir Sezai Arsunar Filiz Balcı Tülin Aydoğan Yıldız Alkan Serdal Özcan Aynur Aktaş Safiye Şumcu Osman Alıcı Adem Çınar Mehmet Karakuş Sonay Gültekin Özel Ahmet Kaya Fethullah Kaygusuz
Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Şahin Özbingül Seçildi

Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi seçimleri, ASKİ Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek liste ile girilen seçimde, Şahin Özbingül oy birliğiyle yeni dönem Engelli Meclisi Başkanı seçildi. Şahin Özbingül, seçim sonrası yaptığı konuşmada, "Beş yıldır aktif olmayan Adana Kent Konseyi'ni, tüm derneklerimizle bir araya gelerek yeniden hayata geçirdik. Yeni yönetimi belirleyerek, tüm dinamikler ve siyasi çevrelerle iş birliği içinde, engelli kardeşlerimizin yaşantısına katkı sunmak için çalışacağız. Adana Valiliği, ilçe kaymakamlıkları ve belediyelerle iş birliği yaparak, engelli bireylerin daha rahat ve yaşanabilir bir şehirde yaşamaları için katkı sağlayacağız. Tüm engelli camiasını bir çatı altında toplayıp, maddi ve manevi destek sunarak sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi. 


"ENGELLİ STK'LAR BİRLEŞEREK DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA KARARI ALDI"

Seçimin demokratik bir ortamda gerçekleştiğine işaret eden Özbingül, engelli camiasındaki tüm STK'ların katılım gösterdiğini dile getirdi. Özbingül: "Hep birlikte, oy birliğiyle çok güzel bir seçim oldu. Adana'mıza ve engelli camiasına hayırlı olsun" dedi. Senin İçin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nüvit Dağtekin ise, engelli STK'ların son yıllarda yaşadığı ayrışma ve bölünmelerin ardından tek liste halinde toplanarak, Adana ve engelli camiası için daha verimli çalışma kararı aldıklarını belirtti. Dağtekin, "Kent Konseyi Engelli Meclisi seçimi Adanamız için hayırlı olsun. Şahin Özbingül başkanlığında, farkındalıkların artacağı ve fark yaratılacağı bir dönemin başladığına inanıyorum. Başkanımızı ve tüm yönetimini tebrik ediyorum" dedi.


Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi Yönetim ve Yedek Üye Listesi
Asıl Liste:
Şahin Özbingül
Savaş Aygün
Ali Kılıç
Hacer Bulut
Nüvit Dağtekin
Hasan Akıllı
Gürsel Kocatürk
Ülkü İnsan
Fırat Arsunar
Nilgün Taşkınlar
Sabiha Taciser Derici
Halit Yürük
Cafer Çağlayan
Seda Aşkın
Selahattin Öztürk
Yedek Liste:
İsmail Özden
Temel Demir
Sezai Arsunar
Filiz Balcı
Tülin Aydoğan
Yıldız Alkan
Serdal Özcan
Aynur Aktaş
Safiye Şumcu
Osman Alıcı
Adem Çınar
Mehmet Karakuş
Sonay Gültekin Özel
Ahmet Kaya
Fethullah Kaygusuz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.