Yüreğir Belediyesi taşınmaz satacak

GÜNDEM 14.08.2024 - 15:53, Güncelleme: 14.08.2024 - 15:53 2335+ kez okundu.
 

Yüreğir Belediyesi taşınmaz satacak

Yüreğir Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan 8 adet taşınmazı, kapalı teklif usulü ile satışa çıkardı.
 Köprülü’de bir adet Akpınar’da 3 adet, Akdam’da bir adet, Dedepınar’da bir adet, Havraniye’de (Geçitli) 2 adet olmak üzere satışa çıkarılan taşınmazlar için teklif verecek istekliler evraklarını en geç 27 Ağustos Salı gününe kadar Yüreğir Belediyesi Encümenine (ihale komisyonu) verilmek üzere Yazı İşleri Müdürlüğüne sıra numaralı alında belgesi karşılığında teslim edilecek. Posta ile yapılacak teklifler ise kabul edilmeyecek. Resmi Gazete’de yayımlanan satış ilanına göre, muhammen bedel üzerinden yüzde 3 geçici teminat ödenecek. İhaleye katılacakların gerçek kişiler için imza sirküsü (Noterden) ve vekâleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekâletname vermeleri gerekiyor. İsteklilerin tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tescil Belgesi) ve kayıtlı olduğu Vergi Dairesi kaydı ve teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli belge ve imza sirküleri sunacaklar. İhale dokümanı bin 500 lira karşılığında belediyeden temin edilebilecek.
Yüreğir Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan 8 adet taşınmazı, kapalı teklif usulü ile satışa çıkardı.

 Köprülü’de bir adet Akpınar’da 3 adet, Akdam’da bir adet, Dedepınar’da bir adet, Havraniye’de (Geçitli) 2 adet olmak üzere satışa çıkarılan taşınmazlar için teklif verecek istekliler evraklarını en geç 27 Ağustos Salı gününe kadar Yüreğir Belediyesi Encümenine (ihale komisyonu) verilmek üzere Yazı İşleri Müdürlüğüne sıra numaralı alında belgesi karşılığında teslim edilecek. Posta ile yapılacak teklifler ise kabul edilmeyecek.

Resmi Gazete’de yayımlanan satış ilanına göre, muhammen bedel üzerinden yüzde 3 geçici teminat ödenecek. İhaleye katılacakların gerçek kişiler için imza sirküsü (Noterden) ve vekâleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekâletname vermeleri gerekiyor.
İsteklilerin tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tescil Belgesi) ve kayıtlı olduğu Vergi Dairesi kaydı ve teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli belge ve imza sirküleri sunacaklar. İhale dokümanı bin 500 lira karşılığında belediyeden temin edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.