“Yorulmadan çalışmaya hazır günler bizi bekliyor”

GÜNDEM 11.09.2024 - 13:51, Güncelleme: 11.09.2024 - 13:51 2404+ kez okundu.
 

“Yorulmadan çalışmaya hazır günler bizi bekliyor”

MHP Seyhan İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, ilk yönetim kurulu toplantısında hedeflerinin daha yaşanabilir bir Seyhan olduğunu söyledi
Kısa bir süre önce Genel Merkez tarafından MHP Seyhan İlçe Başkanı olarak Hakan Yıldırım, hedefini açıkladı. Yıldırım, hedeflerinin daha yaşanabilir, refah seviyesi yüksek, işsizi, aşsızı olmayan bir Seyhan olduğunu dile getirdi. Partinin basın bürosundan yapılan açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Teşkilatı’nın, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdiği bildirildi. Toplantıda Başkan Yıldırım’ın dikkat çekici mesajları olmakla birlikte önümüzdeki ilk seçimde Seyhan’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin hedefine ışık tuttuğu kaydedildi.  Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi tarafından Adana merkezde yapılan iki ilçe başkanlığındaki atamalar gündeme oturmuşken gündemin akış hızına kapılmadan çalışmalarını sürdüren MHP Seyhan İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, toplantıda Seyhan için yapılması gerekenlerle ilgili yönetimine sorumluluklarını hatırlattı. Seyhan’da hedeflerinin daha yaşanabilir, refah seviyesi yüksek, işsizi, aşsızı olmayan bir Seyhan olduğunu ve yola 100 bin üye hedefiyle çıktıklarını belirten Başkan Hakan Yıldırım, “Önümüzde yorulmadan duraksamadan, durağanlığa mahal vermeden çalışmaya hazır günler bizi bekliyor. Seyhan’ın ve Seyhanlı hemşerilerimizin sorunlarını dinleyerek çözüm üreteceğiz. Bir ve beraber olacağız. Davanın takipçileri olarak Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de her konuşmasında ifade ettiği üzere vazgeçecek bir tek vatandaşımız yoktur, olmayacaktır” dedi.
MHP Seyhan İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, ilk yönetim kurulu toplantısında hedeflerinin daha yaşanabilir bir Seyhan olduğunu söyledi


Kısa bir süre önce Genel Merkez tarafından MHP Seyhan İlçe Başkanı olarak Hakan Yıldırım, hedefini açıkladı. Yıldırım, hedeflerinin daha yaşanabilir, refah seviyesi yüksek, işsizi, aşsızı olmayan bir Seyhan olduğunu dile getirdi. Partinin basın bürosundan yapılan açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Teşkilatı’nın, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdiği bildirildi. Toplantıda Başkan Yıldırım’ın dikkat çekici mesajları olmakla birlikte önümüzdeki ilk seçimde Seyhan’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin hedefine ışık tuttuğu kaydedildi. 
Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi tarafından Adana merkezde yapılan iki ilçe başkanlığındaki atamalar gündeme oturmuşken gündemin akış hızına kapılmadan çalışmalarını sürdüren MHP Seyhan İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, toplantıda Seyhan için yapılması gerekenlerle ilgili yönetimine sorumluluklarını hatırlattı.
Seyhan’da hedeflerinin daha yaşanabilir, refah seviyesi yüksek, işsizi, aşsızı olmayan bir Seyhan olduğunu ve yola 100 bin üye hedefiyle çıktıklarını belirten Başkan Hakan Yıldırım, “Önümüzde yorulmadan duraksamadan, durağanlığa mahal vermeden çalışmaya hazır günler bizi bekliyor. Seyhan’ın ve Seyhanlı hemşerilerimizin sorunlarını dinleyerek çözüm üreteceğiz. Bir ve beraber olacağız. Davanın takipçileri olarak Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de her konuşmasında ifade ettiği üzere vazgeçecek bir tek vatandaşımız yoktur, olmayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.