NİHAT KÖSE, ÜST ÜSTE 6.KEZ BAŞKAN OLDU

GÜNDEM 20.09.2024 - 15:59, Güncelleme: 20.09.2024 - 15:59 5283+ kez okundu.
 

NİHAT KÖSE, ÜST ÜSTE 6.KEZ BAŞKAN OLDU

Adana Veteriner Hekimler Odası’nda Tarihi Seçim: Nihat Köse Yeniden Güven Tazeledi!
Adana Veteriner Hekimler Odası’nın 49. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı, geçtiğimiz hafta sonu tarihe damgasını vurdu. Mevcut başkan Nihat Köse, Cahit Uysal ile girdiği yarışta 263 oy alarak, üst üste 6. kez başkanlık koltuğuna oturdu. Bu sonuç, Köse’nin oda tarihinde en uzun süreli başkan unvanını kazanmasını sağladı ve sektördeki etkisini bir kez daha pekiştirdi. Seçim, Oda binasında yoğun bir katılımla gerçekleşti. Katılımcıların coşkusuyla başlayan toplantıda, demokratik bir ortamda geçen seçimlerin sonuçları büyük bir heyecanla beklendi. Nihat Köse, aldığı oylarla sadece güven tazelemekle kalmadı, aynı zamanda meslektaşları arasında birliği sağlama hedefini de sürdüreceğini açıkladı. BİRLEŞTİRİCİ YAKLAŞIM VURGUSU Köse, “Mesleğimize katkı sağlamak ve meslektaşlarımızın problemlerini çözmek için var olmaya devam edeceğiz. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içinde mesleğimizi daha yukarılara taşımak için çalışacağız” ifadelerini kullandı. Cahit Uysal ise, seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Son derece demokratik bir ortamda geçen seçimimizin sonucu hepimize hayırlı olsun. Bir kez daha kazanan Sayın Nihat Köse’yi yürekten kutluyorum” diyerek, köklü bir gelenek olan dostluk ve rekabet anlayışını vurguladı. YENİ YÖNETİM VE HEDEFLER Adana Veteriner Hekimler Odası’nın yeni yönetimi, Nihat Köse’nin yanı sıra Üzeyir Can, Şayup Ay, Can Oral Bugan ve Gazi Polat’tan oluştu. Yeni yönetimin, mesleki sorunları çözme ve veteriner hekimlerin haklarını koruma konusundaki kararlılığı, sektördeki gelişmelerin hız kazanacağına işaret ediyor. Nihat Köse’nin 6. kez başkan seçilmesi, yalnızca bir başarı hikayesi değil, aynı zamanda Adana veteriner hekimliği camiasında geleceğe dair umutları yeşerten bir dönüm noktası. Artık gözler, Köse ve yönetiminin bu süreçte nasıl bir performans sergileyeceğine çevrildi.
Adana Veteriner Hekimler Odası’nda Tarihi Seçim: Nihat Köse Yeniden Güven Tazeledi!

Adana Veteriner Hekimler Odası’nın 49. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı, geçtiğimiz hafta sonu tarihe damgasını vurdu. Mevcut başkan Nihat Köse, Cahit Uysal ile girdiği yarışta 263 oy alarak, üst üste 6. kez başkanlık koltuğuna oturdu. Bu sonuç, Köse’nin oda tarihinde en uzun süreli başkan unvanını kazanmasını sağladı ve sektördeki etkisini bir kez daha pekiştirdi. Seçim, Oda binasında yoğun bir katılımla gerçekleşti. Katılımcıların coşkusuyla başlayan toplantıda, demokratik bir ortamda geçen seçimlerin sonuçları büyük bir heyecanla beklendi. Nihat Köse, aldığı oylarla sadece güven tazelemekle kalmadı, aynı zamanda meslektaşları arasında birliği sağlama hedefini de sürdüreceğini açıkladı.


BİRLEŞTİRİCİ YAKLAŞIM VURGUSU

Köse, “Mesleğimize katkı sağlamak ve meslektaşlarımızın problemlerini çözmek için var olmaya devam edeceğiz. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içinde mesleğimizi daha yukarılara taşımak için çalışacağız” ifadelerini kullandı. Cahit Uysal ise, seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Son derece demokratik bir ortamda geçen seçimimizin sonucu hepimize hayırlı olsun. Bir kez daha kazanan Sayın Nihat Köse’yi yürekten kutluyorum” diyerek, köklü bir gelenek olan dostluk ve rekabet anlayışını vurguladı.

YENİ YÖNETİM VE HEDEFLER

Adana Veteriner Hekimler Odası’nın yeni yönetimi, Nihat Köse’nin yanı sıra Üzeyir Can, Şayup Ay, Can Oral Bugan ve Gazi Polat’tan oluştu. Yeni yönetimin, mesleki sorunları çözme ve veteriner hekimlerin haklarını koruma konusundaki kararlılığı, sektördeki gelişmelerin hız kazanacağına işaret ediyor. Nihat Köse’nin 6. kez başkan seçilmesi, yalnızca bir başarı hikayesi değil, aynı zamanda Adana veteriner hekimliği camiasında geleceğe dair umutları yeşerten bir dönüm noktası. Artık gözler, Köse ve yönetiminin bu süreçte nasıl bir performans sergileyeceğine çevrildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.