“Susmayacağız! Korkmayacağız!”

GÜNDEM 10.10.2024 - 15:40, Güncelleme: 10.10.2024 - 15:40 3830 kez okundu.
 

“Susmayacağız! Korkmayacağız!”

CHP Adana Kadın Kolları, son zamanlarda tırmanış gösteren kadına yönelik şiddeti protesto ettiler
. Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen eylemde konuşan CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Özgürtan Çığ, “Kadınlar özgür ve eşit bir şekilde yaşayana kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi. ADALETİN SAĞLANMASI İÇİN… Atatürk Parkı’nda toplanan CHP’li kadınlar, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in vahşice katledilmesinin yarattığı derin acıya değindiler. “Kadına yönelik şiddet giderek artan bir sorun hale gelmiştir” diyen CHP Adana İl Kadın Kolları İl Başkanı Özgürtan Çığ, “Ülkemizdeki bu cinayetler ne ilk ne de maalesef son olacaktır. Ancak, biz kadınlar olarak susmayacağız, korkmayacağız ve adaletin sağlanması için elimizden geleni yapacağız” dedi. ACİL ÇÖZÜM BULUNMALI Kadınlara karşı gerçekleştirilen vahşice cinayetler bir kez daha kınanırken, yetkilileri artık acil bir çözüm bulmaya davet edildi. İl Başkanı Özgürtan Çığ, “Bu vahşeti kınarken, bir kez daha kadına yönelik şiddete karşı sesimizi yükseltmek zorunda olduğumuzu hatırlatmak isterim. Bizler, CHP Kadın Kolları olarak her bir kadının hakkını ve yaşamını savunmak için buradayız. Ayşenur ve İkbal’in anısını yaşatmak ve başka canların yanmaması için mücadelemizi kararlıkla sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
CHP Adana Kadın Kolları, son zamanlarda tırmanış gösteren kadına yönelik şiddeti protesto ettiler

. Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen eylemde konuşan CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Özgürtan Çığ, “Kadınlar özgür ve eşit bir şekilde yaşayana kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi.

ADALETİN SAĞLANMASI İÇİN…
Atatürk Parkı’nda toplanan CHP’li kadınlar, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in vahşice katledilmesinin yarattığı derin acıya değindiler. “Kadına yönelik şiddet giderek artan bir sorun hale gelmiştir” diyen CHP Adana İl Kadın Kolları İl Başkanı Özgürtan Çığ, “Ülkemizdeki bu cinayetler ne ilk ne de maalesef son olacaktır. Ancak, biz kadınlar olarak susmayacağız, korkmayacağız ve adaletin sağlanması için elimizden geleni yapacağız” dedi.
ACİL ÇÖZÜM BULUNMALI
Kadınlara karşı gerçekleştirilen vahşice cinayetler bir kez daha kınanırken, yetkilileri artık acil bir çözüm bulmaya davet edildi. İl Başkanı Özgürtan Çığ, “Bu vahşeti kınarken, bir kez daha kadına yönelik şiddete karşı sesimizi yükseltmek zorunda olduğumuzu hatırlatmak isterim. Bizler, CHP Kadın Kolları olarak her bir kadının hakkını ve yaşamını savunmak için buradayız. Ayşenur ve İkbal’in anısını yaşatmak ve başka canların yanmaması için mücadelemizi kararlıkla sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.