Soruşturma başlatıldı

GÜNDEM 14.10.2024 - 16:27, Güncelleme: 14.10.2024 - 16:27 1604 kez okundu.
 

Soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının belediye bahçesine atılması iddiasıyla ilgili Yüreğir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, olayın belediyenin itibarını zedeleyecek bir durum yaratmaması için titizlikle araştırıldığı belirtildi.
Yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın fotoğrafının belediye bahçesinde bulunmasına dair tüm boyutlarıyla soruşturma açılmıştır. Sorumluların bulunması ve gereken adımların atılması için hızlı bir şekilde çalışıyoruz" denildi. Ayrıca, belediye yetkilileri, olayın kasıtlı olup olmadığının tespit edilmesi için delillerin toplandığını ve soruşturmanın genişletildiğini ifade etti. CHP’li Ali Demirçalı ise iddialara yönelik olarak, olayı kişisel olarak önemsediklerini ve saygısız bir davranışın kabul edilemez olduğunu belirtti. Demirçalı, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri alacaklarını söyledi. Ayrıca, belediyede göreve geldikleri ilk günden itibaren belediye çalışanları arasında bir ayrım yapmadıklarını, herkesin eşit şartlar altında çalıştığını vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının belediye bahçesine atılması iddiasıyla ilgili Yüreğir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, olayın belediyenin itibarını zedeleyecek bir durum yaratmaması için titizlikle araştırıldığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın fotoğrafının belediye bahçesinde bulunmasına dair tüm boyutlarıyla soruşturma açılmıştır. Sorumluların bulunması ve gereken adımların atılması için hızlı bir şekilde çalışıyoruz" denildi. Ayrıca, belediye yetkilileri, olayın kasıtlı olup olmadığının tespit edilmesi için delillerin toplandığını ve soruşturmanın genişletildiğini ifade etti.
CHP’li Ali Demirçalı ise iddialara yönelik olarak, olayı kişisel olarak önemsediklerini ve saygısız bir davranışın kabul edilemez olduğunu belirtti. Demirçalı, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri alacaklarını söyledi. Ayrıca, belediyede göreve geldikleri ilk günden itibaren belediye çalışanları arasında bir ayrım yapmadıklarını, herkesin eşit şartlar altında çalıştığını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.