Ormanlarda temizlik seferberliği

GÜNDEM 17.10.2024 - 11:12, Güncelleme: 17.10.2024 - 11:12 1892 kez okundu.
 

Ormanlarda temizlik seferberliği

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde, gençlerin çevre duyarlılığını artırmak ve sürdürülebilir çevre bilincini güçlendirmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak orman temizliği etkinliği düzenlenecek.
OGM’nin internet sitesindeki bilgilere göre, etkinlik, 20 Ekim Pazar günü saat 11.00’de başlayacak ve Türkiye genelinde Orman Genel Müdürlüğü tarafından belirlenmiş orman alanlarında gerçekleşecek. OGM ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Adana’da da aynı gün saat 11.00’de Çukurova Üniversitesi, ÇÜ Anaokulu karşısında Adana Gençlik Merkezi koordinatörlüğünde temizlik etkinliği gerçekleştirilecek. Geniş bir gönüllü katılımının beklendiği etkinlikte, gençler ve doğaseverler, ormanlardaki atıkları toplayarak doğanın korunmasına katkı sunacak. Toplanan atıklar uygun şekilde ayrıştırılarak geri dönüşüme kazandırılacak. Konuya ilişkin açıklamada, “Orman Genel Müdürlüğü olarak, düzenleyeceğimiz etkinlikle çevre bilincini pekiştirmeyi ve gençlerin çevreye karşı duyarlılığını artırmayı hedefliyoruz. Tüm yeşil vatan sevdalılarını etkinliğimize bekliyoruz” denildi.
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde, gençlerin çevre duyarlılığını artırmak ve sürdürülebilir çevre bilincini güçlendirmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak orman temizliği etkinliği düzenlenecek.

OGM’nin internet sitesindeki bilgilere göre, etkinlik, 20 Ekim Pazar günü saat 11.00’de başlayacak ve Türkiye genelinde Orman Genel Müdürlüğü tarafından belirlenmiş orman alanlarında gerçekleşecek.
OGM ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Adana’da da aynı gün saat 11.00’de Çukurova Üniversitesi, ÇÜ Anaokulu karşısında Adana Gençlik Merkezi koordinatörlüğünde temizlik etkinliği gerçekleştirilecek.
Geniş bir gönüllü katılımının beklendiği etkinlikte, gençler ve doğaseverler, ormanlardaki atıkları toplayarak doğanın korunmasına katkı sunacak. Toplanan atıklar uygun şekilde ayrıştırılarak geri dönüşüme kazandırılacak.
Konuya ilişkin açıklamada, “Orman Genel Müdürlüğü olarak, düzenleyeceğimiz etkinlikle çevre bilincini pekiştirmeyi ve gençlerin çevreye karşı duyarlılığını artırmayı hedefliyoruz. Tüm yeşil vatan sevdalılarını etkinliğimize bekliyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.