Sağlık çalışanlarını taleplerini Bakan Memişoğlu’na sundu

GÜNDEM 04.10.2024 - 14:40, Güncelleme: 04.10.2024 - 14:40 4913 kez okundu.
 

Sağlık çalışanlarını taleplerini Bakan Memişoğlu’na sundu

Adana’da görev yapan 20 bin sağlık çalışanının sahada tespit edilen ve çözülmesi talep edilen sorunlarının Adana Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirilen toplantı öncesi, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na elden teslim edildiği bildirildi.
 Memur-Sen Adana İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu tarafından sunulan taleplerin, sağlık çalışanlarının sahada karşılaştıkları sorunların çözümüne yönelik önemli adımların atılması amacıyla iletildiği dile getirildi. Nennioğlu tarafından Bakan Memişoğlu’na elden verilen raporda, sağlık çalışanlarının tavan ödemelerinin yükseltilmesi, toplu sözleşme kazanımlarının tüm sağlık personeline yayılması, nöbet ücretlerinin artırılması, 112 ekipleri için uygun binaların yapılması, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nin mali durumunun iyileştirilmesi ve üniversite sağlık çalışanlarına tayin hakkı verilmesi gibi daha birçok talep bulunuyor. Memur-Sen Adana İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, yaptığı açıklamada, Bakan Memişoğlu’nun sağlık çalışanlarının sahadaki sorunlarını bildiğini ve bu taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşacağına olan inancını dile getirdi. Nennioğlu, “Sağlık çalışanlarımızın çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve motivasyonlarının artırılması, ülkemizin sağlık sistemine büyük katkı sağlayacaktır. Bu anlamda, taleplerimizin dikkate alınarak hızla çözüme kavuşturulacağına dair umudumuz tamdır” dedi.
Adana’da görev yapan 20 bin sağlık çalışanının sahada tespit edilen ve çözülmesi talep edilen sorunlarının Adana Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirilen toplantı öncesi, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na elden teslim edildiği bildirildi.

 Memur-Sen Adana İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu tarafından sunulan taleplerin, sağlık çalışanlarının sahada karşılaştıkları sorunların çözümüne yönelik önemli adımların atılması amacıyla iletildiği dile getirildi.
Nennioğlu tarafından Bakan Memişoğlu’na elden verilen raporda, sağlık çalışanlarının tavan ödemelerinin yükseltilmesi, toplu sözleşme kazanımlarının tüm sağlık personeline yayılması, nöbet ücretlerinin artırılması, 112 ekipleri için uygun binaların yapılması, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nin mali durumunun iyileştirilmesi ve üniversite sağlık çalışanlarına tayin hakkı verilmesi gibi daha birçok talep bulunuyor.
Memur-Sen Adana İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, yaptığı açıklamada, Bakan Memişoğlu’nun sağlık çalışanlarının sahadaki sorunlarını bildiğini ve bu taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşacağına olan inancını dile getirdi. Nennioğlu, “Sağlık çalışanlarımızın çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve motivasyonlarının artırılması, ülkemizin sağlık sistemine büyük katkı sağlayacaktır. Bu anlamda, taleplerimizin dikkate alınarak hızla çözüme kavuşturulacağına dair umudumuz tamdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.