Sess’imizi duymayan kaldı mı?

MAGAZİN 24.02.2022 - 18:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 3727+ kez okundu.
 

Sess’imizi duymayan kaldı mı?

Adana’nın en iyi ve iddialı eğlence mekanlarından Sess, en iyi sanatçılar ve DJ’lerle Adana’yı sallamaya devam ediyor.    Stres atıp, keyifli bir akşam yaşamak isteyenler tercihlerini Sess’ten yana kullanıyor. Sess’in kendine özgü atmosferine bir kere uğrayanlar, coşkulu bir akşam yaşadıktan sonra vazgeçemiyor. Müşterileri evlerindeki rahatlık kıvamında ağırladıklarını söyleyen Sess’in Adana ve Kapadokya’daki İşletmecisi İsmet İşlek, “Eğlence denilince akla geldiğimiz için çok mutluyuz. Bugüne kadar Sess’i tercih edenlere hep keyifli anlar yaşattık. Kendi konseptimize uygun en iyi işleri ortaya çıkarıyoruz. Bize uğrayıp ayrılanlar bir daha gelmek için sabırsızlanıyor. Hizmetlerimizi, müşterilerimizin sesine kulak vererek redakte ediyoruz” dedi.  Sess'te 4 Mart Cuma günü saat 21.00'de Klarnet Show ile Süleyman Köfteci, Canlı Performans 90 Dakika ile Ayaz Erdoğan sahne alacak. Sess'te daha önce Sinan Akçil, Demet Akalın Handen Yener ve Sefo sahne aldı. Merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı mahallesi, 81075. sokaktaki Sess’te rezervasyon için 0535 690 01 01 numaralı telefon aranabilir.

Adana’nın en iyi ve iddialı eğlence mekanlarından Sess, en iyi sanatçılar ve DJ’lerle Adana’yı sallamaya devam ediyor. 

 

Stres atıp, keyifli bir akşam yaşamak isteyenler tercihlerini Sess’ten yana kullanıyor. Sess’in kendine özgü atmosferine bir kere uğrayanlar, coşkulu bir akşam yaşadıktan sonra vazgeçemiyor. Müşterileri evlerindeki rahatlık kıvamında ağırladıklarını söyleyen Sess’in Adana ve Kapadokya’daki İşletmecisi İsmet İşlek, “Eğlence denilince akla geldiğimiz için çok mutluyuz. Bugüne kadar Sess’i tercih edenlere hep keyifli anlar yaşattık. Kendi konseptimize uygun en iyi işleri ortaya çıkarıyoruz. Bize uğrayıp ayrılanlar bir daha gelmek için sabırsızlanıyor. Hizmetlerimizi, müşterilerimizin sesine kulak vererek redakte ediyoruz” dedi. 


Sess'te 4 Mart Cuma günü saat 21.00'de Klarnet Show ile Süleyman Köfteci, Canlı Performans 90 Dakika ile Ayaz Erdoğan sahne alacak.


Sess'te daha önce Sinan Akçil, Demet Akalın Handen Yener ve Sefo sahne aldı.


Merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı mahallesi, 81075. sokaktaki Sess’te rezervasyon için 0535 690 01 01 numaralı telefon aranabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.