ADANA BAROSU'NUN GENÇ AVUKATLARI HUKUK DÜNYASINA ADIM ATTI

GÜNDEM 12.09.2024 - 16:29, Güncelleme: 12.09.2024 - 16:29 3323+ kez okundu.
 

ADANA BAROSU'NUN GENÇ AVUKATLARI HUKUK DÜNYASINA ADIM ATTI

Adana Barosu'nda Gurur Dolu Ruhsat Töreni: Yedi Yeni Avukat Mesleğe Merhaba Dedi
Adana Barosu’nda gerçekleştirilen ruhsat töreni, hukuk camiasında önemli bir dönemi başlatarak avukatlık mesleğine yeni ve dinamik isimler kazandırdı. Staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Ayşe Gürlek, Oğuz Gürlek, Elif Karaüzüm, Ceren Sözler, Şeyda Nur Taş, Nahide Selin Uçar ve Serdar Nergis, artık avukatlık mesleğine resmen adım atmış oldu. Bu önemli an, hem genç avukatlar hem de hukuk camiası için duygusal ve anlamlı bir gündü. Tören, Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz’ın önderliğinde, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter İlker Güzel ve Sayman Av. V. Mert Kuşdemir’in de katkılarıyla baro başkanlık makamında gerçekleşti.  GÖKAYAZ: "AVUKATLIK, ADALET İÇİN MÜCADELE, SABIR VE AZİM DEMEKTİR" Etkinliğe, Yönetim Kurulu Üyeleri ve pek çok avukat da katılarak bu anlamlı günün bir parçası oldu. Başkan Av. Semih Gökayaz, törende yaptığı konuşmada avukatlık mesleğinin yüceliğine ve onuruna vurgu yaptı. Gökayaz, "Bugün, genç meslektaşlarımız meslek andını okuyarak avukatlık mesleğinin onurlu ve kutsal bir mensubu olacaklar. avukatlık mesleğinin onurlu ve kutsal bir mensubu olacaklar. Avukatlık, adalet için mücadele, sabır ve azim demektir," dedi. Gökayaz’ın konuşması, mesleğin zorluklarına rağmen yüksek ideallerle yola çıkan genç avukatlara moral ve güç verdi. Törende, genç avukatların cübbe giymeleri ve avukatlık Andı’nı okumaları, salonda duygusal anlara neden oldu.  CÜBBELERİNİ DENEYİMLİ AVUKATLAR GİYDİRDİ  Av. Cennet Ceren Savrun ve Av. Bahar Dinç Örgen gibi deneyimli avukatlar, gençlere cübbe giydirerek bu özel anı daha da anlamlı kıldılar. Lisans belgeleri ise Başkan Av. Semih Gökayaz tarafından takdim edildi, bu da genç avukatlar için mesleklerinin resmi başlangıcını simgeliyordu. Adana Barosu’nun yeni üyeleri, hukuk dünyasına adım atarken büyük bir sorumluluğu da beraberinde taşıyor. Adaletin idaresi ve hukukun üstünlüğünün korunması adına önemli bir yükümlülük altına giren genç avukatlar, ilerleyen yıllarda hukuk camiasının gelişimine katkıda bulunacaklar. Bu anlamlı tören, hem genç avukatlar hem de Adana Barosu için tarihi bir anı temsil ediyor ve hukuk dünyasında yeni bir sayfanın açıldığını işaret ediyor.
Adana Barosu'nda Gurur Dolu Ruhsat Töreni: Yedi Yeni Avukat Mesleğe Merhaba Dedi

Adana Barosu’nda gerçekleştirilen ruhsat töreni, hukuk camiasında önemli bir dönemi başlatarak avukatlık mesleğine yeni ve dinamik isimler kazandırdı. Staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Ayşe Gürlek, Oğuz Gürlek, Elif Karaüzüm, Ceren Sözler, Şeyda Nur Taş, Nahide Selin Uçar ve Serdar Nergis, artık avukatlık mesleğine resmen adım atmış oldu. Bu önemli an, hem genç avukatlar hem de hukuk camiası için duygusal ve anlamlı bir gündü. Tören, Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz’ın önderliğinde, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter İlker Güzel ve Sayman Av. V. Mert Kuşdemir’in de katkılarıyla baro başkanlık makamında gerçekleşti. 

GÖKAYAZ: "AVUKATLIK, ADALET İÇİN MÜCADELE, SABIR VE AZİM DEMEKTİR"

Etkinliğe, Yönetim Kurulu Üyeleri ve pek çok avukat da katılarak bu anlamlı günün bir parçası oldu. Başkan Av. Semih Gökayaz, törende yaptığı konuşmada avukatlık mesleğinin yüceliğine ve onuruna vurgu yaptı. Gökayaz, "Bugün, genç meslektaşlarımız meslek andını okuyarak avukatlık mesleğinin onurlu ve kutsal bir mensubu olacaklar. avukatlık mesleğinin onurlu ve kutsal bir mensubu olacaklar. Avukatlık, adalet için mücadele, sabır ve azim demektir," dedi. Gökayaz’ın konuşması, mesleğin zorluklarına rağmen yüksek ideallerle yola çıkan genç avukatlara moral ve güç verdi. Törende, genç avukatların cübbe giymeleri ve avukatlık Andı’nı okumaları, salonda duygusal anlara neden oldu. 

CÜBBELERİNİ DENEYİMLİ AVUKATLAR GİYDİRDİ 

Av. Cennet Ceren Savrun ve Av. Bahar Dinç Örgen gibi deneyimli avukatlar, gençlere cübbe giydirerek bu özel anı daha da anlamlı kıldılar. Lisans belgeleri ise Başkan Av. Semih Gökayaz tarafından takdim edildi, bu da genç avukatlar için mesleklerinin resmi başlangıcını simgeliyordu. Adana Barosu’nun yeni üyeleri, hukuk dünyasına adım atarken büyük bir sorumluluğu da beraberinde taşıyor. Adaletin idaresi ve hukukun üstünlüğünün korunması adına önemli bir yükümlülük altına giren genç avukatlar, ilerleyen yıllarda hukuk camiasının gelişimine katkıda bulunacaklar. Bu anlamlı tören, hem genç avukatlar hem de Adana Barosu için tarihi bir anı temsil ediyor ve hukuk dünyasında yeni bir sayfanın açıldığını işaret ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.