ADANA YİNE ALTYAPIDA SINIFTA KALDI

GÜNDEM 27.11.2023 - 13:49, Güncelleme: 27.11.2023 - 13:49 2558+ kez okundu.
 

ADANA YİNE ALTYAPIDA SINIFTA KALDI

Adana ‘da altyapı sağanak yağışa yetersiz kaldı. Şiddetli yağmur nedeniyle bazı ev ve iş yerini su bastı, cadde ve sokaklar göle döndü.
Her yağmurda olduğu gibi Adana yine hafta sonu etkili olan yağmura teslim oldu. Aniden bastıran yağmur altyapı yetersizliği nedeniyle şehrin hemen hemen her noktasında: cadde ve sokaklar göle döndü, ev ve işerleri sular altında kaldı. Sel sularının etkili olduğu bir çok noktada sürücüler yollarda güçlükle ilerledi. Merkez Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde ki evlerde ve işyerlerinde sağanak nedeniyle su baskınları oluştu. Evlerdeki eşyalar kullanılamaz hale gelirken vatandaşlar biriken suları kendi imkanlarıyla tahliye etti. BÜYÜKŞEHİR HİÇ BİR ÖNLEM ALMIYOR Adana'da altyapı yetersizliğinden her yağmurda aynı manzarayı yaşamaktan bıktıklarını söyleyen vatandaşlar; “Adana’da altyapı iyileştirme adına hiçbir çalışma yapılmadı.  Büyükşehir Belediyesi kentin altyapısını düzeltmek için hiçbir şey yapmıyor. Kış öncesi yapılması gereken rögarların temizliği yapılmazsa, rögarlar tıkanır elbette su gitmez. Her yağmurda caddeleri, yolları, evleri su basacağı bilindiği halde hiçbir önlem alınmıyor" diye konuştu. BULVARLAR NEHİRLERE DÖNDÜ Etkili olan sağanak yağışa bir de patlayan su borusu eklenince şehrin en önemli bulvarları sular altında kaldı. Belediye Evleri Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Bulvarı’nda patlayan su borusuna ekiplerin müdahalesi gecikince bulvarlar adeta nehire döndü. Dr. Sadık Ahmet Bulvarı, Hilmi Kürkçü Bulvarı ve Öğretmenler Bulvarı’nın bir kısmı sular altında kaldı. Trafikte sürücüler güçlükle ilerledi, büyük tehlike yaşandı.
Adana ‘da altyapı sağanak yağışa yetersiz kaldı. Şiddetli yağmur nedeniyle bazı ev ve iş yerini su bastı, cadde ve sokaklar göle döndü.

Her yağmurda olduğu gibi Adana yine hafta sonu etkili olan yağmura teslim oldu. Aniden bastıran yağmur altyapı yetersizliği nedeniyle şehrin hemen hemen her noktasında: cadde ve sokaklar göle döndü, ev ve işerleri sular altında kaldı. Sel sularının etkili olduğu bir çok noktada sürücüler yollarda güçlükle ilerledi. Merkez Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde ki evlerde ve işyerlerinde sağanak nedeniyle su baskınları oluştu. Evlerdeki eşyalar kullanılamaz hale gelirken vatandaşlar biriken suları kendi imkanlarıyla tahliye etti.

BÜYÜKŞEHİR HİÇ BİR ÖNLEM ALMIYOR
Adana'da altyapı yetersizliğinden her yağmurda aynı manzarayı yaşamaktan bıktıklarını söyleyen vatandaşlar; “Adana’da altyapı iyileştirme adına hiçbir çalışma yapılmadı.  Büyükşehir Belediyesi kentin altyapısını düzeltmek için hiçbir şey yapmıyor. Kış öncesi yapılması gereken rögarların temizliği yapılmazsa, rögarlar tıkanır elbette su gitmez. Her yağmurda caddeleri, yolları, evleri su basacağı bilindiği halde hiçbir önlem alınmıyor" diye konuştu.
BULVARLAR NEHİRLERE DÖNDÜ
Etkili olan sağanak yağışa bir de patlayan su borusu eklenince şehrin en önemli bulvarları sular altında kaldı. Belediye Evleri Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Bulvarı’nda patlayan su borusuna ekiplerin müdahalesi gecikince bulvarlar adeta nehire döndü. Dr. Sadık Ahmet Bulvarı, Hilmi Kürkçü Bulvarı ve Öğretmenler Bulvarı’nın bir kısmı sular altında kaldı. Trafikte sürücüler güçlükle ilerledi, büyük tehlike yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.