Adanalı Boksörler madalya için Konya’ya gidiyor

SPOR 13.02.2025 - 16:47, Güncelleme: 13.02.2025 - 16:47 4974 kez okundu.
 

Adanalı Boksörler madalya için Konya’ya gidiyor

Boksta 7 defa Türkiye Şampiyonu olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü ve Adanalı Milli Boksör Ercumend Erdoğan, 17 – 23 Şubat tarihleri arasında Konya’da yapılacak Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda takım halinde iddialı olduklarını söyledi.
Tigers Adana Boks Spor Kulübü’ndan 3, GSK’den 1, İmamoğlu Belediye Spor. Kulübü’nden 2 ve ferdi olarak da 1 sporcunun yanıı sıra. Çalıştırıcı olarak da Ercümend Erdoğan ve Ahmet Demirci şampiyonada Adana’yı. Temsil edecek. Şampiyonaya katılacak antrenör ve sporcuların belirlendiğini anlatan Erdoğan, “Benimle birlikte Ahmet Demirci arkadaşımız antrenör olarak geliyor. Yarışmada 57 kiloda Abdulkadir Ertan ve Ferdi Gök, 60 kiloda Cenk Koşcağız, 67 kiloda Korkmaz Köşşek ve Eyüp Baykal, 71 kiloda Hamza Çetin ve 80 kiloda da Oğuzhan Hükümdar mücadele edecek” dedi. Boksörlerin madalya için Konya’ya gideceklerini belirten Ercumend Erdoğan,  kafiledeki sporcuların başarılı bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını sözlerine ekledi.
Boksta 7 defa Türkiye Şampiyonu olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü ve Adanalı Milli Boksör Ercumend Erdoğan, 17 – 23 Şubat tarihleri arasında Konya’da yapılacak Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda takım halinde iddialı olduklarını söyledi.

Tigers Adana Boks Spor Kulübü’ndan 3, GSK’den 1, İmamoğlu Belediye Spor. Kulübü’nden 2 ve ferdi olarak da 1 sporcunun yanıı sıra. Çalıştırıcı olarak da Ercümend Erdoğan ve Ahmet Demirci şampiyonada Adana’yı. Temsil edecek.

Şampiyonaya katılacak antrenör ve sporcuların belirlendiğini anlatan Erdoğan, “Benimle birlikte Ahmet Demirci arkadaşımız antrenör olarak geliyor. Yarışmada 57 kiloda Abdulkadir Ertan ve Ferdi Gök, 60 kiloda Cenk Koşcağız, 67 kiloda Korkmaz Köşşek ve Eyüp Baykal, 71 kiloda Hamza Çetin ve 80 kiloda da Oğuzhan Hükümdar mücadele edecek” dedi.

Boksörlerin madalya için Konya’ya gideceklerini belirten Ercumend Erdoğan,  kafiledeki sporcuların başarılı bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.