ALİ DEMİRÇALI YENİ TESİSLER İÇİN KOLLARI SIVADI

SPOR 10.09.2024 - 14:32, Güncelleme: 10.09.2024 - 14:32 3008+ kez okundu.
 

ALİ DEMİRÇALI YENİ TESİSLER İÇİN KOLLARI SIVADI

Yüreğir’in Çocuklarına Yeni Spor Tesisi: Modern Futbol Sahası ve Çocuk Parkı Geliyor
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Atakent Mahallesi'nde çocukların ve gençlerin spor yapabilecekleri modern bir spor tesisi inşa etmek üzere çalışmalarına hız verdi. Mevcut atıl alan üzerinde inşa edilecek yeni spor tesisi, Yüreğir’in ‘spor kenti’ kimliğini pekiştirecek. Başkan Demirçalı, projeyi yerinde inceledi ve “Sözümüzü tutuyoruz; mahallelerimizi yeni parklar, yeşil alanlar, eğitim, kültür ve spor tesisleri ile donatıyoruz” dedi. Yüreğir Belediyesi'nin, ilçenin spor altyapısını güçlendirme hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiği bu yatırım, 3 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. Yeni tesisin içinde modern bir futbol sahası ve çocuk parkı da bulunacak. "YÜREĞİR’İ DAHA YAŞANILABİLİR BİR ŞEHİR HALİNE GETİRMEKTE KARARLIYIZ" Başkan Demirçalı, Yüreğir’deki altyapıdan kentsel dönüşüme kadar her alanda kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini ifade ederek, ilçeyi daha sağlıklı ve yaşanabilir bir yer haline getirmekte kararlı olduklarını belirtti. “Yüreğir’imizin taleplerini öncelikli olarak değerlendiriyoruz. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde tespit ederek en iyi hizmeti en kısa sürede sunmayı hedefliyoruz” dedi. "YAŞAM KONFORUNU YÜKSELTMEK İÇİN YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR" “Belediye olarak kendimize hiçbir zaman sınır koymadık, koymuyoruz” diyen Demirçalı, ilçede spor, eğitim, sağlık ve sanat gibi birçok alanda yatırımlara devam ettiklerini vurguladı. Atakent Mahallesi'nde yapılacak spor tesisi ve çocuk parkı, Yüreğir’in dört bir yanına yayılacak olan hizmetlerin bir parçası olarak, ilçedeki yaşam konforunu artırmayı amaçlıyor. “Çocuklarımız ve gençlerimiz için daha sağlıklı spor alanları yaratmak amacıyla yatırımlarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuşan Başkan Demirçalı, yeni tesisin Yüreğir halkına önemli katkılar sağlayacağını ve bölgenin spor altyapısının güçlendirilmesine büyük katkı yapacağını belirtti.
Yüreğir’in Çocuklarına Yeni Spor Tesisi: Modern Futbol Sahası ve Çocuk Parkı Geliyor

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Atakent Mahallesi'nde çocukların ve gençlerin spor yapabilecekleri modern bir spor tesisi inşa etmek üzere çalışmalarına hız verdi. Mevcut atıl alan üzerinde inşa edilecek yeni spor tesisi, Yüreğir’in ‘spor kenti’ kimliğini pekiştirecek. Başkan Demirçalı, projeyi yerinde inceledi ve “Sözümüzü tutuyoruz; mahallelerimizi yeni parklar, yeşil alanlar, eğitim, kültür ve spor tesisleri ile donatıyoruz” dedi. Yüreğir Belediyesi'nin, ilçenin spor altyapısını güçlendirme hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiği bu yatırım, 3 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. Yeni tesisin içinde modern bir futbol sahası ve çocuk parkı da bulunacak.

"YÜREĞİR’İ DAHA YAŞANILABİLİR BİR ŞEHİR HALİNE GETİRMEKTE KARARLIYIZ"

Başkan Demirçalı, Yüreğir’deki altyapıdan kentsel dönüşüme kadar her alanda kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini ifade ederek, ilçeyi daha sağlıklı ve yaşanabilir bir yer haline getirmekte kararlı olduklarını belirtti. “Yüreğir’imizin taleplerini öncelikli olarak değerlendiriyoruz. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde tespit ederek en iyi hizmeti en kısa sürede sunmayı hedefliyoruz” dedi.

"YAŞAM KONFORUNU YÜKSELTMEK İÇİN YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR"

“Belediye olarak kendimize hiçbir zaman sınır koymadık, koymuyoruz” diyen Demirçalı, ilçede spor, eğitim, sağlık ve sanat gibi birçok alanda yatırımlara devam ettiklerini vurguladı. Atakent Mahallesi'nde yapılacak spor tesisi ve çocuk parkı, Yüreğir’in dört bir yanına yayılacak olan hizmetlerin bir parçası olarak, ilçedeki yaşam konforunu artırmayı amaçlıyor. “Çocuklarımız ve gençlerimiz için daha sağlıklı spor alanları yaratmak amacıyla yatırımlarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuşan Başkan Demirçalı, yeni tesisin Yüreğir halkına önemli katkılar sağlayacağını ve bölgenin spor altyapısının güçlendirilmesine büyük katkı yapacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.