Bahadırİmamoğlu Belediyespor’la anlaştı

SPOR 09.11.2023 - 10:56, Güncelleme: 09.11.2023 - 10:56 3263+ kez okundu.
 

Bahadırİmamoğlu Belediyespor’la anlaştı

TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz İmamoğlu Belediyespor Teknik Direktörlüğüne Savaş Bahadır getirildi.
İmamoğlu Belediye Başkanı ve İmamoğlu Belediyespor Onursal Başkanı Kasım Karaköse ile bir araya gelen tecrübeli hoca Savaş Bahadır bir yıllığına anlaşmayı imzaladı. TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İmamoğlu Belediyespor, ilk maçta sahasında Sarıçam Kürkçülerspor ile 0-0 berabere kaldıktan sonra çıktığı 3 maçta da mağlup oldu. İkinci haftada Ceyhanspor’a 1-0, üçüncü haftada Anamurspor’a 1-0 mağlup olan İmamoğlu Belediyespor, son olarak Fuzul Ömeranlıspor’a 4-2 mağlup olarak ligde 13. Sıraya geriledi. Pazar günü Akşehirspor’u ağırlayacak olan İmamoğlu Belediyespor başında hoca olarak çıkacak olan Savaş Bahadır, kötü gidişe dur demek için mücadele edecek.
TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz İmamoğlu Belediyespor Teknik Direktörlüğüne Savaş Bahadır getirildi.

İmamoğlu Belediye Başkanı ve İmamoğlu Belediye spor Onursal Başkanı Kasım Karaköse ile bir araya gelen tecrübeli hoca Savaş Bahadır bir yıllığına anlaşmayı imzaladı.

TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İmamoğlu Belediyespor, ilk maçta sahasında Sarıçam Kürkçüler spor ile 0-0 berabere kaldıktan sonra çıktığı 3 maçta da mağlup oldu. İkinci haftada Ceyhanspor’a 1-0, üçüncü haftada Anamurspor’a 1-0 mağlup olan İmamoğlu Belediyespor, son olarak Fuzul Ömeranlıspor’a 4-2 mağlup olarak ligde 13. Sıraya geriledi. Pazar günü Akşehirspor’u ağırlayacak olan İmamoğlu Belediye spor başında hoca olarak çıkacak olan Savaş Bahadır, kötü gidişe dur demek için mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.