BU HASTANE ACİLLİK!!

GÜNDEM 12.07.2024 - 15:27, Güncelleme: 12.07.2024 - 15:27 7616+ kez okundu.
 

BU HASTANE ACİLLİK!!

Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi'nde Sağlık Hizmetleri Krizi: Vatandaşlar İsyan Ediyor
Adana'nın Yeşiloba Mahallesi'nde bulunan ve 1,5 yıl önce hizmete giren Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi, vatandaşların yoğun şikayetleriyle gündeme geldi. Hastalar ve hasta yakınları, hastanede yaşanan ciddi sağlık hizmetleri krizini anlatarak, sağlık çalışanlarının ilgisizliği ve hijyen eksikliklerini can alıcı detaylarla dile getirdiler. Hastaların Çığlığı Tuvaletler Hijyen Kurallarını Tanımıyor:  Bir hasta yakını, "Hastanede salgın virüs olmasına rağmen tuvaletlerde temizlik yok. Lavabolarda sabun bile bulamıyoruz. Hijyen sıfır!" diyerek isyanını dile getirdi. Acilde Doktor Kıtlığı:  Acil serviste yüzlerce hasta arasında sadece bir doktorun bulunduğunu belirten hasta yakınları, "Doktorlar ilgisiz ve bilgisiz. Hastalar saatlerce sıra bekliyor, muayene olamıyor" şeklinde tepkilerini dile getirdi. Muayene Zamanlaması Skandalı:  Bir hasta, "Sabah saat 8'de geldik, ancak 8.40'ta röntgen çektirebildik. Sonrasında saatlerce beklememize rağmen hala muayene edilmedik. Doktorlar işlerini ciddiye almıyor" diyerek yaşadıkları mağduriyeti anlattı. Hijyen Faciası:  Hastane içerisindeki temizlik sorunlarına dikkat çeken bir hasta yakını, "Yeni olmasına rağmen hastane adeta bir pislik yuvası. Yatak çarşafları kirli, lavabolar leş gibi. Hijyen kuralları hiç uygulanmıyor" ifadelerini kullandı. Randevu Krizi:  Bir başka hasta, "Randevum saat 10.30'daydı ama saat 13.30'a kadar muayene olamadım. Doktorlar randevu saatlerine uymuyor, yerler toz içinde. Bu durum artık dayanılmaz bir hal aldı" şeklinde tepkisini dile getirdi. İlgisizlik ve Güvensizlik:  Hastane personelinin hastalara karşı ilgisiz ve saygısız olduğunu belirten bir hasta yakını, "Heryer güvenlik dolu ama sadece oturuyorlar. Hastalara yaklaşımları insanlık dışı, bu durumu anlatmak mümkün değil" dedi. "YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR" Vatandaşlar ve hasta yakınları, Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi'nde yaşanan bu vahim durum karşısında yetkililerden acil önlem alınmasını talep ediyorlar. Hastanenin sağlık hizmetleri ve hijyen koşullarının derhal denetlenmesi gerektiği belirtilirken, kamuoyu tarafından soruşturma açılması çağrısı yapıldı. Bu haber, Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi'nde yaşanan sağlık hizmetleri krizini vatandaşların doğrudan ifadeleri ve detaylı şikayetleriyle aktararak, sorunun ciddiyetini ve aciliyetini vurgulamaktadır.
Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi'nde Sağlık Hizmetleri Krizi: Vatandaşlar İsyan Ediyor

Adana'nın Yeşiloba Mahallesi'nde bulunan ve 1,5 yıl önce hizmete giren Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi, vatandaşların yoğun şikayetleriyle gündeme geldi. Hastalar ve hasta yakınları, hastanede yaşanan ciddi sağlık hizmetleri krizini anlatarak, sağlık çalışanlarının ilgisizliği ve hijyen eksikliklerini can alıcı detaylarla dile getirdiler.

Hastaların Çığlığı

Tuvaletler Hijyen Kurallarını Tanımıyor: 

Bir hasta yakını, "Hastanede salgın virüs olmasına rağmen tuvaletlerde temizlik yok. Lavabolarda sabun bile bulamıyoruz. Hijyen sıfır!" diyerek isyanını dile getirdi.

Acilde Doktor Kıtlığı: 

Acil serviste yüzlerce hasta arasında sadece bir doktorun bulunduğunu belirten hasta yakınları, "Doktorlar ilgisiz ve bilgisiz. Hastalar saatlerce sıra bekliyor, muayene olamıyor" şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Muayene Zamanlaması Skandalı:

 Bir hasta, "Sabah saat 8'de geldik, ancak 8.40'ta röntgen çektirebildik. Sonrasında saatlerce beklememize rağmen hala muayene edilmedik. Doktorlar işlerini ciddiye almıyor" diyerek yaşadıkları mağduriyeti anlattı.

Hijyen Faciası: 

Hastane içerisindeki temizlik sorunlarına dikkat çeken bir hasta yakını, "Yeni olmasına rağmen hastane adeta bir pislik yuvası. Yatak çarşafları kirli, lavabolar leş gibi. Hijyen kuralları hiç uygulanmıyor" ifadelerini kullandı.

Randevu Krizi: 

Bir başka hasta, "Randevum saat 10.30'daydı ama saat 13.30'a kadar muayene olamadım. Doktorlar randevu saatlerine uymuyor, yerler toz içinde. Bu durum artık dayanılmaz bir hal aldı" şeklinde tepkisini dile getirdi.

İlgisizlik ve Güvensizlik: 

Hastane personelinin hastalara karşı ilgisiz ve saygısız olduğunu belirten bir hasta yakını, "Heryer güvenlik dolu ama sadece oturuyorlar. Hastalara yaklaşımları insanlık dışı, bu durumu anlatmak mümkün değil" dedi.

"YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR"

Vatandaşlar ve hasta yakınları, Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi'nde yaşanan bu vahim durum karşısında yetkililerden acil önlem alınmasını talep ediyorlar. Hastanenin sağlık hizmetleri ve hijyen koşullarının derhal denetlenmesi gerektiği belirtilirken, kamuoyu tarafından soruşturma açılması çağrısı yapıldı. Bu haber, Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi'nde yaşanan sağlık hizmetleri krizini vatandaşların doğrudan ifadeleri ve detaylı şikayetleriyle aktararak, sorunun ciddiyetini ve aciliyetini vurgulamaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.