Doğum gününün en iyisi Trip Cafe’de!

MAGAZİN 24.02.2022 - 17:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2570+ kez okundu.
 

Doğum gününün en iyisi Trip Cafe’de!

Trip Cafe, doğum günlerine de ev sahipliği yapıyor. 23 yıldan bu yana şehrin önemli lezzet durağı, dinlenme ve eğlence mekanlarından Trip Cafe, müşterilerine ‘özel’ doğum günü  kutlamalarıyla da tercih edilen mekanlardan biri oldu.      Ersem Üstekin, eşi Sevim Üstekin’in doğum günü için Trip Cafe’yi seçti. Ersem ve Sevim Üstekin çifti, eş, dost ve arkadaşlarıyla muhteşem bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.  Trip Cafe’de, her damak tadına özgü ayrıcalıklı lezzetler sunuluyor. Müşterilerine kendilerini ayrıcalıklı hissettiren konseptiyle adeta büyüleyen Trip Cafe’de formunu korumak isteyenler için fit menüler, çocuklara özel lezzetler, gençler için wrap ve burgerlar, Türk ve Dünya mutfağından seçkin örnekler bulunuyor. Fast Food, Restoran, Hookah, Eğlence arayanlar için Trip Cafe’nin telefon numarası 0.322. 255 11 67.

Trip Cafe, doğum günlerine de ev sahipliği yapıyor. 23 yıldan bu yana şehrin önemli lezzet durağı, dinlenme ve eğlence mekanlarından Trip Cafe, müşterilerine ‘özel’ doğum günü  kutlamalarıyla da tercih edilen mekanlardan biri oldu. 

 

 

Ersem Üstekin, eşi Sevim Üstekin’in doğum günü için Trip Cafe’yi seçti. Ersem ve Sevim Üstekin çifti, eş, dost ve arkadaşlarıyla muhteşem bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. 


Trip Cafe’de, her damak tadına özgü ayrıcalıklı lezzetler sunuluyor. Müşterilerine kendilerini ayrıcalıklı hissettiren konseptiyle adeta büyüleyen Trip Cafe’de formunu korumak isteyenler için fit menüler, çocuklara özel lezzetler, gençler için wrap ve burgerlar, Türk ve Dünya mutfağından seçkin örnekler bulunuyor. Fast Food, Restoran, Hookah, Eğlence arayanlar için Trip Cafe’nin telefon numarası 0.322. 255 11 67.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.