Egemen, yeni keyif durağınız Kolpacino’da sahne alıyor!

MAGAZİN 15.03.2022 - 19:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2996+ kez okundu.
 

Egemen, yeni keyif durağınız Kolpacino’da sahne alıyor!

Keyifli bir gün yaşamak isteyenlerin yeni durağı Kolpacino Hookah & Cafe Bar, güçlü sesiyle bugün Egemen Karaöz’ü sevenleriyle buluşturuyor.    İşletme Sahibi Umut Taylan, 5 yıldan fazla süredir aileleriyle nezih bir ortamda buluşmak isteyenlerin adresi olduklarını ve bugüne kadar ağırladıkları müşterilerden övgü aldıklarını kaydetti.    Umut Taylan, iyi ve kaliteli zaman geçirmek isteyenleri beklediklerini anlatarak, “Eğlencenin  kalbi Kolpacino'da atıyor. Müşterilerimiz buradan hep mutlu ayrılıyor. Sevilen sanatçılarla canlı müzik ve fasıl yolculuğumuz sürüyor. Güçlü sesiyle Egemen Karaöz, 16 Mart Çarşamba (bugün) bizlerle olacak" dedi.  Karslılar mahallesi 82002 sokak 4/A'daki Kolpaciho Hookah Cafe&Bar, günün 24 saati hizmet verirken, 0 541 831 16 02 nolu telefon rezervasyon için aranabilir.

Keyifli bir gün yaşamak isteyenlerin yeni durağı Kolpacino Hookah & Cafe Bar, güçlü sesiyle bugün Egemen Karaöz’ü sevenleriyle buluşturuyor. 

 

İşletme Sahibi Umut Taylan, 5 yıldan fazla süredir aileleriyle nezih bir ortamda buluşmak isteyenlerin adresi olduklarını ve bugüne kadar ağırladıkları müşterilerden övgü aldıklarını kaydetti. 

 

Umut Taylan, iyi ve kaliteli zaman geçirmek isteyenleri beklediklerini anlatarak, “Eğlencenin  kalbi Kolpacino'da atıyor. Müşterilerimiz buradan hep mutlu ayrılıyor. Sevilen sanatçılarla canlı müzik ve fasıl yolculuğumuz sürüyor. Güçlü sesiyle Egemen Karaöz, 16 Mart Çarşamba (bugün) bizlerle olacak" dedi. 


Karslılar mahallesi 82002 sokak 4/A'daki Kolpaciho Hookah Cafe&Bar, günün 24 saati hizmet verirken, 0 541 831 16 02 nolu telefon rezervasyon için aranabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.