FANTA FEST'TEN MUHTEŞEM KONSER

MAGAZİN 27.08.2023 - 10:24, Güncelleme: 27.08.2023 - 10:24 5092+ kez okundu.
 

FANTA FEST'TEN MUHTEŞEM KONSER

Fanta Fest kapsamında Edis, Güneş ve Ceza Adana'da konser verdi.
Geçtiğimiz yıl 10 ilde 275 bin müzikseverle buluşan Fanta Fest, bu yaz 'Bize Bunlarla Gel' sloganıyla müzik ve eğlenceyi Türkiye'nin dört bir yanına Edis, Güneş ve Ceza ile tanıştırmaya devam ediyor. 16 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında toplam 10 şehirde yüz binlerce müzikseverin katılımıyla gerçekleşen Fanta Fest, müzik ve eğlenceyle dolu programı ile gençleri eşsiz bi festival deneyimi altında buluşturuyor. Fanta Fest kapsamında Adana'da düzenlenen konserde Edis, Ceza ve Güneş binlerce müziksevere unutulmaz bir gece yaşattı. Fanta Fest ayrıca depremde etkilenen öğrencilere burs desteği de sağlayacak. Edis, Güneş ve Ceza ile eğlenceyi Türikye'nin dört bir yanına taşıyan Fanta Fest konseri, M1 Alışveriş merkezinin otoparkında gerçekleşti. Adana etkinliği gerçekleştirilen Fanta Fest konserlerine Gaziantep (29 Ağustos), Kayseri (31 Ağustos), Samsun (2 Eylül), Ankara (4 Eylül) ve Kocaeli (6 Eylül) illerinde devam edilecek. KAPILAR 16'DA AÇILDA Konserin başlamasına saatler kala uzun kuyruklar oluşturan müzik tutkunları konser öncesi çeşitli etkinliklerle de eğlendi. Sıcak havanın etkisini buz gibi fanta ile azaltan müzikseverler, açılan standlarda eşsiz lezzetleri tatmanın yanı sıra yüzlerine yaptırdıkları makyajlarla da ortama ayrı bir hava kattılar. DANS YARIŞMASI İLE COŞTULAR Konser öncesi arkadaşlarıyla bol bol selfie çeken gençler, Fanta Fizy Dans Yarışması'nda da hünerlerini sergiledi. Günün ilk dans yarışmasını, Emir'e karşı hünerini sergileyen Akın kazandı. Kazanan yarışmacılara buz gibi fanta ikram edildi. Ayrıca, konser alanına erken giren müzikseverler güneşin yakıcı sıcağından etkilenmemek için gölgelik yer ararken, bazıları da çözümü sahne kenarına konan üç boyutlu büyük harflerle yazılan 'fanta fest' karakterleri arasına sığınmakta buldu.
Fanta Fest kapsamında Edis, Güneş ve Ceza Adana'da konser verdi.

Geçtiğimiz yıl 10 ilde 275 bin müzikseverle buluşan Fanta Fest, bu yaz 'Bize Bunlarla Gel' sloganıyla müzik ve eğlenceyi Türkiye'nin dört bir yanına Edis, Güneş ve Ceza ile tanıştırmaya devam ediyor. 16 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında toplam 10 şehirde yüz binlerce müzikseverin katılımıyla gerçekleşen Fanta Fest, müzik ve eğlenceyle dolu programı ile gençleri eşsiz bi festival deneyimi altında buluşturuyor.

Fanta Fest kapsamında Adana'da düzenlenen konserde Edis, Ceza ve Güneş binlerce müziksevere unutulmaz bir gece yaşattı. Fanta Fest ayrıca depremde etkilenen öğrencilere burs desteği de sağlayacak.


Edis, Güneş ve Ceza ile eğlenceyi Türikye'nin dört bir yanına taşıyan Fanta Fest konseri, M1 Alışveriş merkezinin otoparkında gerçekleşti.
Adana etkinliği gerçekleştirilen Fanta Fest konserlerine Gaziantep (29 Ağustos), Kayseri (31 Ağustos), Samsun (2 Eylül), Ankara (4 Eylül) ve Kocaeli (6 Eylül) illerinde devam edilecek.

KAPILAR 16'DA AÇILDA
Konserin başlamasına saatler kala uzun kuyruklar oluşturan müzik tutkunları konser öncesi çeşitli etkinliklerle de eğlendi.


Sıcak havanın etkisini buz gibi fanta ile azaltan müzikseverler, açılan standlarda eşsiz lezzetleri tatmanın yanı sıra yüzlerine yaptırdıkları makyajlarla da ortama ayrı bir hava kattılar.


DANS YARIŞMASI İLE COŞTULAR
Konser öncesi arkadaşlarıyla bol bol selfie çeken gençler, Fanta Fizy Dans Yarışması'nda da hünerlerini sergiledi. Günün ilk dans yarışmasını, Emir'e karşı hünerini sergileyen Akın kazandı. Kazanan yarışmacılara buz gibi fanta ikram edildi.


Ayrıca, konser alanına erken giren müzikseverler güneşin yakıcı sıcağından etkilenmemek için gölgelik yer ararken, bazıları da çözümü sahne kenarına konan üç boyutlu büyük harflerle yazılan ' fanta fest' karakterleri arasına sığınmakta buldu.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.