TOROS KAPLANI, ALTINORDU’YA HAZIR

SPOR 01.04.2022 - 17:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2012+ kez okundu.
 

TOROS KAPLANI, ALTINORDU’YA HAZIR

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Altınordu maçı hazırlıklarını tamamladı. Turuncu beyazlılar, Altınordu karşısına galibiyet için çıkacak.   Teknik Direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde iyi bir hazırlık yapan turuncu beyazlılar, Milli maç arasında iyi bir güç ve moral depoladı. Turuncu beyazlılar, ligde 10 galibiyet, 8 beraberlik 10 mağlubiyet ve 38 puanla 8. sırada yeralıyor. Adanaspor, 3 Nisan Pazar günü ligin 16. sırasındaki Altınordu ile karşı karşıya gelecek. Turuncu beyazlılar, bu karşılaşmanın ardından ise Balıkesirspor, Ankaragücü, Samsunspor, Tuzlaspor, Boluspor, İstanbulspor ve Kocaelispor'la karşı karşıya gelecek.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Altınordu maçı hazırlıklarını tamamladı. Turuncu beyazlılar, Altınordu karşısına galibiyet için çıkacak.

 

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde iyi bir hazırlık yapan turuncu beyazlılar, Milli maç arasında iyi bir güç ve moral depoladı. Turuncu beyazlılar, ligde 10 galibiyet, 8 beraberlik 10 mağlubiyet ve 38 puanla 8. sırada yeralıyor.


Adanaspor, 3 Nisan Pazar günü ligin 16. sırasındaki Altınordu ile karşı karşıya gelecek. Turuncu beyazlılar, bu karşılaşmanın ardından ise Balıkesirspor, Ankaragücü, Samsunspor, Tuzlaspor, Boluspor, İstanbulspor ve Kocaelispor'la karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.