Hem Cumhuriyeti kutladılar hem hayatların birleştirdiler

SAĞLIK-YAŞAM 02.11.2023 - 15:44, Güncelleme: 02.11.2023 - 15:44 5051+ kez okundu.
 

Hem Cumhuriyeti kutladılar hem hayatların birleştirdiler

Şahin ve Koçyiğit ailelerinin evlatları Belfin ve Tufan, düğün törenlerini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na denk getirdiler
Şahin ve Koçyiğit aileleri çok çok özel bir günde çifte mutluluk yaşadı. İki ailenin gençleri, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En Büyük Eserim” dediği, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıldönümünde bir ömür boyu yaşamlarını birleştirdi. Şahin Ailesi’nin kızı Belfin ile Koçyiğit Ailesi’nin oğlu Tufan, 29 Ekim Pazar günü, Adana Şirin Park Otel’de, kalabalık bir davetli topluluğunun da hazır bulunduğu güzel bir düğün töreniyle evlendiler. İki ailenin yakınları, akrabaları ile genç çiftin arkadaşları da “özel günde” yapılan düğün töreninde gençlere mutluluklar dilediler. Belfin ve Tufan’ın sahnede Türk Bayrağı açması ise, mutluluğa heyecan ve coşku kattı. Davetliler, Şahin ve Koçyiğit aileleri ile Belfin ve Tufan’a düğün törenlerini Cumhuriyet’in 100. Yılına denk getirmeleri nedeniyle teşekkür ederken, “Cumhuriyet, bizim toplumumuz için sadece bir yönetim biçiminden ibaret değildir. Bugün Cumhuriyetimiz olmasaydı, bu mutluluğa ortak olamayacaktık” dediler. Genç çift, Adana’daki düğünlerinden önce de, 22 Ekim Pazar günü Ankara’da Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde de düğün töreni düzenlemişlerdi. İkinci düğün törenlerini ise Adana’da Cumhuriyet coşkusunun yaşandığı 29 Ekim’de yaparak, unutulmayacak anlamlı bir güne imza atmış oldular.
Şahin ve Koçyiğit ailelerinin evlatları Belfin ve Tufan, düğün törenlerini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na denk getirdiler

Şahin ve Koçyiğit aileleri çok çok özel bir günde çifte mutluluk yaşadı. İki ailenin gençleri, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En Büyük Eserim” dediği, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıldönümünde bir ömür boyu yaşamlarını birleştirdi.
Şahin Ailesi’nin kızı Belfin ile Koçyiğit Ailesi’nin oğlu Tufan, 29 Ekim Pazar günü, Adana Şirin Park Otel’de, kalabalık bir davetli topluluğunun da hazır bulunduğu güzel bir düğün töreniyle evlendiler. İki ailenin yakınları, akrabaları ile genç çiftin arkadaşları da “özel günde” yapılan düğün töreninde gençlere mutluluklar dilediler.
Belfin ve Tufan’ın sahnede Türk Bayrağı açması ise, mutluluğa heyecan ve coşku kattı. Davetliler, Şahin ve Koçyiğit aileleri ile Belfin ve Tufan’a düğün törenlerini Cumhuriyet’in 100. Yılına denk getirmeleri nedeniyle teşekkür ederken, “Cumhuriyet, bizim toplumumuz için sadece bir yönetim biçiminden ibaret değildir. Bugün Cumhuriyetimiz olmasaydı, bu mutluluğa ortak olamayacaktık” dediler.
Genç çift, Adana’daki düğünlerinden önce de, 22 Ekim Pazar günü Ankara’da Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde de düğün töreni düzenlemişlerdi. İkinci düğün törenlerini ise Adana’da Cumhuriyet coşkusunun yaşandığı 29 Ekim’de yaparak, unutulmayacak anlamlı bir güne imza atmış oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.