Cumhuriyet’in 100. Yıl anısına bilardo şampiyonası düzenlendi.

SPOR 06.11.2023 - 10:31, Güncelleme: 06.11.2023 - 10:31 3545+ kez okundu.
 

Cumhuriyet’in 100. Yıl anısına bilardo şampiyonası düzenlendi.

Bilardoda şampiyonun adı; Yaş
Cumhuriyet’in 100. Yılı anısına düzenlenen 3 bant bilardo turnuvasında birinciliği Ufuk Yaş kazandı. Akademi Bilardo Spor Salonu’nda düzenlenen ve 12 gün süren bilardo şampiyonasına 45 sporcu katıldı. Rakiplerini eleyerek finale kadar gelen Ufuk Yaş ve Okan Avcıoğlu’nun mücadelesi çekişmeli geçerken, maçı 50-22 Ufuk Yaş kazandı. Final maçının hakemliğini ise Hakan Edirne yaptı. Usta bilardocuların yarıştığı şampiyonaya katılan her sporcu madalya ile ödüllendirilirken, turnuvayı düzenleyen Bilardo İl Temsilcisi ve Akademi Bilardo Spor Salonu Sahibi Akif Güvenmez, tüm katılımcılara teşekkür etti.  Turnuvanın şampiyonu Ufuk Yaş’a plaketini ise Adana Bilardo İl Temsilcisi Akif Güvenmez vererek başarılarının devamını diledi.  Daha sonra, turnuvaya katılan sporcular toplu olarak fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.
Bilardoda şampiyonun adı; Yaş

Cumhuriyet’in 100. Yılı anısına düzenlenen 3 bant bilardo turnuvasında birinciliği Ufuk Yaş kazandı.

Akademi Bilardo Spor Salonu’nda düzenlenen ve 12 gün süren bilardo şampiyonasına 45 sporcu katıldı. Rakiplerini eleyerek finale kadar gelen Ufuk Yaş ve Okan Avcıoğlu’nun mücadelesi çekişmeli geçerken, maçı 50-22 Ufuk Yaş kazandı. Final maçının hakemliğini ise Hakan Edirne yaptı.
Usta bilardocuların yarıştığı şampiyonaya katılan her sporcu madalya ile ödüllendirilirken, turnuvayı düzenleyen Bilardo İl Temsilcisi ve Akademi Bilardo Spor Salonu Sahibi Akif Güvenmez, tüm katılımcılara teşekkür etti. 
Turnuvanın şampiyonu Ufuk Yaş’a plaketini ise Adana Bilardo İl Temsilcisi Akif Güvenmez vererek başarılarının devamını diledi. 
Daha sonra, turnuvaya katılan sporcular toplu olarak fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.