OKAN BURUK: "HEP BİRLİKTE BÜYÜK BİR İŞ BAŞARDIK"

SPOR 27.05.2024 - 13:44, Güncelleme: 27.05.2024 - 13:44 4007+ kez okundu.
 

OKAN BURUK: "HEP BİRLİKTE BÜYÜK BİR İŞ BAŞARDIK"

Galatasaray, Süper Lig Şampiyonu: Zafer Coşkusu Taksim Meydanı'nda Yankılandı
Süper Lig'in 2023-24 sezonunu zirvede tamamlayan Galatasaray, Taksim Meydanı'nda büyük bir coşkuyla şampiyonluğunu kutladı. Galatasaray, Süper Lig'in 38. haftasında deplasmanda Konyaspor'u 3-1 yenerek şampiyonluk ipini göğüsledi. Maçın kırılma anlarında sahneye çıkan Mauro Icardi ve Berkan Kutlu'nun golleriyle sarı-kırmızılılar, 102 puanla zirveye oturdu. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, son haftaya lider girdiği maçta gösterdiği performansla taraftarlarını gururlandırdı. Maç sonunda ise Taksim Meydanı'nda coşkulu kutlamalar yaşandı.Galatasaray'ın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda, "İYİLER SONUNDA MUTLAKA KAZANIR!" mesajıyla birlikte zaferin tadı çıkarıldı.  "ADANA'DA ARBEDELİ KUTLAMA" Şampiyonluğun ardından Taksim Meydanı'nda toplanan binlerce Galatasaraylı taraftar, bayraklar ve meşalelerle takımlarını coşkuyla kutladı. Marşlar eşliğinde yapılan kutlamalarda, sevinç gözyaşları dökülürken, "Galatasaray şampiyon" sloganları atıldı.Okan Buruk, "Zor bir ortamdı. Konyaspor küme hattındaydı ama hak ederek, çok iyi oynayarak kazandık" diyerek galibiyetin önemini vurguladı. Taraftarına teşekkür eden Buruk, "Hep birlikte büyük bir iş başardık. En çok şeyi taraftarlar hak ediyor" ifadelerini kullandı.Galatasaraylı futbolcular da zaferin tadını doyasıya yaşadı. Maç sonu yapılan açıklamalarda, bir sonraki hedefin 25. şampiyonluk olduğu vurgulandı. Adana'daki kutlamalarda ise Galatasaray taraftarları ile Adana Demirspor ve Adanaspor taraftarları arasında kısa süreli bir arbede yaşandı. Ancak polis müdahalesiyle olaylar kontrol altına alındı ve kutlamalar sabaha kadar sürdü.
Galatasaray, Süper Lig Şampiyonu: Zafer Coşkusu Taksim Meydanı'nda Yankılandı

Süper Lig'in 2023-24 sezonunu zirvede tamamlayan Galatasaray, Taksim Meydanı'nda büyük bir coşkuyla şampiyonluğunu kutladı. Galatasaray, Süper Lig'in 38. haftasında deplasmanda Konyaspor'u 3-1 yenerek şampiyonluk ipini göğüsledi. Maçın kırılma anlarında sahneye çıkan Mauro Icardi ve Berkan Kutlu'nun golleriyle sarı-kırmızılılar, 102 puanla zirveye oturdu. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, son haftaya lider girdiği maçta gösterdiği performansla taraftarlarını gururlandırdı. Maç sonunda ise Taksim Meydanı'nda coşkulu kutlamalar yaşandı.Galatasaray'ın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda, "İYİLER SONUNDA MUTLAKA KAZANIR!" mesajıyla birlikte zaferin tadı çıkarıldı. 

"ADANA'DA ARBEDELİ KUTLAMA"

Şampiyonluğun ardından Taksim Meydanı'nda toplanan binlerce Galatasaraylı taraftar, bayraklar ve meşalelerle takımlarını coşkuyla kutladı. Marşlar eşliğinde yapılan kutlamalarda, sevinç gözyaşları dökülürken, "Galatasaray şampiyon" sloganları atıldı.Okan Buruk, "Zor bir ortamdı. Konyaspor küme hattındaydı ama hak ederek, çok iyi oynayarak kazandık" diyerek galibiyetin önemini vurguladı. Taraftarına teşekkür eden Buruk, "Hep birlikte büyük bir iş başardık. En çok şeyi taraftarlar hak ediyor" ifadelerini kullandı.Galatasaraylı futbolcular da zaferin tadını doyasıya yaşadı. Maç sonu yapılan açıklamalarda, bir sonraki hedefin 25. şampiyonluk olduğu vurgulandı. Adana'daki kutlamalarda ise Galatasaray taraftarları ile Adana Demirspor ve Adanaspor taraftarları arasında kısa süreli bir arbede yaşandı. Ancak polis müdahalesiyle olaylar kontrol altına alındı ve kutlamalar sabaha kadar sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.