4 KİŞİLİK AİLE SEYHAN BARAJ GÖLÜNE GÖMÜLDÜ

GÜNDEM 22.07.2024 - 09:07, Güncelleme: 22.07.2024 - 09:07 1111+ kez okundu.
 

4 KİŞİLİK AİLE SEYHAN BARAJ GÖLÜNE GÖMÜLDÜ

Adana’nın Çukurova İlçesinde Dün Sabah Saatlerinde Yaşanan Trajik Kaza, Bir Aileye Mezar Oldu.
Çatalan Batı Köprüsü'nden Seyhan Baraj Gölü'ne düşen otomobilde bulunan 4 kişilik Aydoğmuş ailesinden, 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş'un cansız bedenine ilk olarak ulaşıldı. Saatler süren kurtarma çalışmalarının ardından anne Emine, baba Veysel ve 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş’un da cansız bedenleri çıkarıldı. Dün sabah saat 10.30 sularında, Veysel Aydoğmuş’un kullandığı otomobil, Çatalan Batı Köprüsü’ne geldiğinde kontrolden çıkarak demir bariyerlere çarptı ve hızla Seyhan Baraj Gölü'ne düştü. Araçta, Veysel Aydoğmuş’un yanı sıra 16 yaşındaki oğlu Batuhan, 13 yaşındaki oğlu Mete ve eşi Emine Aydoğmuş da bulunuyordu.  AİLENİN DİĞER ÜYELERİ DE KURTARILAMADI  Kaza ihbarının ardından olay yerine hızla intikal eden dalgıç polisler, yoğun bir arama-kurtarma çalışması başlattı. İlk olarak, otomobilin dışına savrulan 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş’un cansız bedeni sudan çıkarıldı. Ancak bu, trajedinin sadece başlangıcıydı. Yaklaşık 4 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda, 18 metre derinlikteki otomobile ulaşan ekipler, sırasıyla önce 13 yaşındaki Mete, ardından anne Emine ve en son olarak da baba Veysel Aydoğmuş’un cansız bedenlerini çıkardı. Olay yerinde toplanan ailenin yakınları, acı haberin gelmesiyle birlikte gözyaşlarına boğuldu. SEYHAN BARAJ GÖLÜ'NDE ÖLÜM SESSİZLİĞİ  Aile üyelerinin feryatları, yankılandı. Herkesin yüreğini dağlayan bu anlarda, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak acılı aileyi sakinleştirmeye çalıştı. Çıkarılan cenazeler, ilk incelemelerin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili kapsamlı bir inceleme başlattı. Kazanın ardından Seyhan Baraj Gölü’nde adeta ölüm sessizliği hakim oldu. Kazanın yaşandığı noktada güvenlik önlemleri artırılırken, kazanın sebebinin netleşmesi için teknik incelemeler devam ediyor. Bu acı olay, trafikte güvenliğin ve dikkatin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Aydoğmuş ailesine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Adana’nın Çukurova İlçesinde Dün Sabah Saatlerinde Yaşanan Trajik Kaza, Bir Aileye Mezar Oldu.

Çatalan Batı Köprüsü'nden Seyhan Baraj Gölü'ne düşen otomobilde bulunan 4 kişilik Aydoğmuş ailesinden, 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş'un cansız bedenine ilk olarak ulaşıldı. Saatler süren kurtarma çalışmalarının ardından anne Emine, baba Veysel ve 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş’un da cansız bedenleri çıkarıldı. Dün sabah saat 10.30 sularında, Veysel Aydoğmuş’un kullandığı otomobil, Çatalan Batı Köprüsü’ne geldiğinde kontrolden çıkarak demir bariyerlere çarptı ve hızla Seyhan Baraj Gölü'ne düştü. Araçta, Veysel Aydoğmuş’un yanı sıra 16 yaşındaki oğlu Batuhan, 13 yaşındaki oğlu Mete ve eşi Emine Aydoğmuş da bulunuyordu. 

AİLENİN DİĞER ÜYELERİ DE KURTARILAMADI 

Kaza ihbarının ardından olay yerine hızla intikal eden dalgıç polisler, yoğun bir arama-kurtarma çalışması başlattı. İlk olarak, otomobilin dışına savrulan 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş’un cansız bedeni sudan çıkarıldı. Ancak bu, trajedinin sadece başlangıcıydı. Yaklaşık 4 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda, 18 metre derinlikteki otomobile ulaşan ekipler, sırasıyla önce 13 yaşındaki Mete, ardından anne Emine ve en son olarak da baba Veysel Aydoğmuş’un cansız bedenlerini çıkardı. Olay yerinde toplanan ailenin yakınları, acı haberin gelmesiyle birlikte gözyaşlarına boğuldu.

SEYHAN BARAJ GÖLÜ'NDE ÖLÜM SESSİZLİĞİ

 Aile üyelerinin feryatları, yankılandı. Herkesin yüreğini dağlayan bu anlarda, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak acılı aileyi sakinleştirmeye çalıştı. Çıkarılan cenazeler, ilk incelemelerin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili kapsamlı bir inceleme başlattı. Kazanın ardından Seyhan Baraj Gölü’nde adeta ölüm sessizliği hakim oldu. Kazanın yaşandığı noktada güvenlik önlemleri artırılırken, kazanın sebebinin netleşmesi için teknik incelemeler devam ediyor. Bu acı olay, trafikte güvenliğin ve dikkatin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Aydoğmuş ailesine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.