İLK GÖREVİ ŞEHİT KABRİSTANINA ZİYARET

GÜNDEM 22.07.2024 - 09:25, Güncelleme: 22.07.2024 - 09:25 1075+ kez okundu.
 

İLK GÖREVİ ŞEHİT KABRİSTANINA ZİYARET

Kadın Kaymakam Eda Sel, Karaisalı'da Göreve Başladı: İlk Ziyaret Şehit Kabristanına
 İçişleri Bakanlığı'nın 11 Temmuz 2024 tarihli kararıyla Karaisalı Kaymakamlığı’na atanan Eda Sel, ilçedeki görevine başladığı ilk gün önemli bir ziyarette bulundu. Kaymakam Sel, görevine başlar başlamaz Hacılı Mahallesi'nde bulunan şehit Jandarma Er Ali Gümüştop'un mezarını ziyaret etti. Önceki Kaymakam Muhammed Huzeyfe Onur'un Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesine atanmasının ardından Karaisalı'daki boşluğa atanan Eda Sel, görevinin ilk adımlarını anlamlı bir şekilde attı. İlçe Jandarma Komutanı Emre Yeşilyurt, İlçe Müftü Vekili Fatih Gözüküçük ve Hacılı Mahallesi Muhtarı İbrahim Özkan ile birlikte, şehit Jandarma Er Ali Gümüştop'un ailesini evlerinde ziyaret etti. ŞEHİTLERİN AZİZ HATIRASINA ÖZEL İLGİ TAKDİR TOPLADI Şehit ailesiyle samimi bir görüşme gerçekleştiren Kaymakam Sel, ailenin acılarını paylaşarak moral verdi. Ardından, şehidin kabristanına geçen Sel, burada dua ederek ve kabri başında saygı duruşunda bulunarak şehidimizin anısını yaşattı. Bu ziyaret, Kaymakam Sel’in ilçedeki görevine olan bağlılığını ve şehit ailelerine olan saygısını ortaya koydu. Kaymakam Sel'in bu anlamlı ziyareti, hem ilçede hem de bölgede büyük bir takdirle karşılandı. Şehitlerin aziz hatıralarına gösterilen bu özel ilgi, Karaisalı'nın milli duygularını ve birlikteliğini güçlendirdi.
Kadın Kaymakam Eda Sel, Karaisalı'da Göreve Başladı: İlk Ziyaret Şehit Kabristanına

 İçişleri Bakanlığı'nın 11 Temmuz 2024 tarihli kararıyla Karaisalı Kaymakamlığı’na atanan Eda Sel, ilçedeki görevine başladığı ilk gün önemli bir ziyarette bulundu. Kaymakam Sel, görevine başlar başlamaz Hacılı Mahallesi'nde bulunan şehit Jandarma Er Ali Gümüştop'un mezarını ziyaret etti. Önceki Kaymakam Muhammed Huzeyfe Onur'un Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesine atanmasının ardından Karaisalı'daki boşluğa atanan Eda Sel, görevinin ilk adımlarını anlamlı bir şekilde attı. İlçe Jandarma Komutanı Emre Yeşilyurt, İlçe Müftü Vekili Fatih Gözüküçük ve Hacılı Mahallesi Muhtarı İbrahim Özkan ile birlikte, şehit Jandarma Er Ali Gümüştop'un ailesini evlerinde ziyaret etti.


ŞEHİTLERİN AZİZ HATIRASINA ÖZEL İLGİ TAKDİR TOPLADI

Şehit ailesiyle samimi bir görüşme gerçekleştiren Kaymakam Sel, ailenin acılarını paylaşarak moral verdi. Ardından, şehidin kabristanına geçen Sel, burada dua ederek ve kabri başında saygı duruşunda bulunarak şehidimizin anısını yaşattı. Bu ziyaret, Kaymakam Sel’in ilçedeki görevine olan bağlılığını ve şehit ailelerine olan saygısını ortaya koydu. Kaymakam Sel'in bu anlamlı ziyareti, hem ilçede hem de bölgede büyük bir takdirle karşılandı. Şehitlerin aziz hatıralarına gösterilen bu özel ilgi, Karaisalı'nın milli duygularını ve birlikteliğini güçlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.