LEZZET KOŞUSU ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ

GÜNDEM 22.10.2024 - 14:22, Güncelleme: 22.10.2024 - 14:22 534 kez okundu.
 

LEZZET KOŞUSU ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ

8.Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nin İlk Lezzet Koşusu'nda Ter Döken Yarışmacılara Ödülleri Törenle Verildi
8.Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında ilk kez düzenlenen 1. Lezzet Koşusu, Çukurova Üniversitesi’nde gerçekleşti. “Yediklerimizi Eritiyoruz” temalı ödüllü festival koşusu, katılımcılara hem lezzet dolu anlar yaşattı hem de eğlenceli bir spor etkinliği sundu. Ödüllü festival koşusuna çok sayıda katılım oldu. Koşuda, toplamda 3600 metrelik parkurda mücadele eden sporcular, yarışmayı başarıyla tamamladı.  BAŞARIYLA TAMAMLANAN PARKUR ÖDÜL GETİRDİ Kıran kırana geçen koşuda ilk üçe giren kadın ve erkek yarışmacılara ödülleri, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Emre Duru ve Sarıçam Belediye Başkan Vekili Sn. Lutfi Doğan tarafından takdim edildi. Kadınlarda birinciliği Ayşegül Korkmaz kazanırken, ikinci Cansu Kayaalp, üçüncü ise Nursel Karataş oldu. Erkeklerde ise birinci Serhat Damar, ikinci Mesut Akpınar ve üçüncü Abdulkerim İran oldu. Bu etkinlik, hem sağlıklı yaşam bilincini artırmayı hem de Adana’nın gastronomi zenginliğini kutlamayı amaçladı.
8.Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nin İlk Lezzet Koşusu'nda Ter Döken Yarışmacılara Ödülleri Törenle Verildi

8.Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında ilk kez düzenlenen 1. Lezzet Koşusu, Çukurova Üniversitesi’nde gerçekleşti. “Yediklerimizi Eritiyoruz” temalı ödüllü festival koşusu, katılımcılara hem lezzet dolu anlar yaşattı hem de eğlenceli bir spor etkinliği sundu. Ödüllü festival koşusuna çok sayıda katılım oldu. Koşuda, toplamda 3600 metrelik parkurda mücadele eden sporcular, yarışmayı başarıyla tamamladı. 

BAŞARIYLA TAMAMLANAN PARKUR ÖDÜL GETİRDİ

Kıran kırana geçen koşuda ilk üçe giren kadın ve erkek yarışmacılara ödülleri, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Emre Duru ve Sarıçam Belediye Başkan Vekili Sn. Lutfi Doğan tarafından takdim edildi. Kadınlarda birinciliği Ayşegül Korkmaz kazanırken, ikinci Cansu Kayaalp, üçüncü ise Nursel Karataş oldu. Erkeklerde ise birinci Serhat Damar, ikinci Mesut Akpınar ve üçüncü Abdulkerim İran oldu. Bu etkinlik, hem sağlıklı yaşam bilincini artırmayı hem de Adana’nın gastronomi zenginliğini kutlamayı amaçladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.