ŞAKİRPAŞA HAVALİMANI YOLCU UÇUŞLARINA KAPANDI

GÜNDEM 02.08.2024 - 16:16, Güncelleme: 03.08.2024 - 12:04 6763+ kez okundu.
 

ŞAKİRPAŞA HAVALİMANI YOLCU UÇUŞLARINA KAPANDI

Pegasus Adana Şakirpaşa Uçuşlarını 10 Ağustos Tarihine Kadar Gaziantep'e Yönlendirdi
Adanalılar, şehirlerinin en önemli havalimanlarından biri olan Şakirpaşa Havalimanı'nın kapanmasıyla ilgili tepkilerini yükseltirken, Pegasus Hava Yolları, Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın 10 Ağustos gün sonu itibariyle kapanacağını ve uçuşların 11 Ağustos saat 12:00 itibariyle Çukurova Havalimanı'ndan gerçekleştirileceğini duyurdu. Bu tarihler arasında kalan uçuşlar ise Gaziantep Oğuzeli Havalimanı'ndan yapılacak. Pegasus, Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın kapanmasının ardından uçuş noktalarının değiştirileceğini açıkladı. 11 Ağustos sonrası tüm Adana seferleri için iniş ve kalkış noktası olarak Çukurova Havalimanı kullanılacak.  UÇUŞLARIN YENİ NOKTASI ÇUKUROVA HAVALİMANI Bu geçiş sürecinde, 10 Ağustos gün sonu ile 11 Ağustos saat 12:00 arasında planlanan seferler Gaziantep Oğuzeli Havalimanı'ndan yapılacak.Şirket, bu değişiklikler hakkında bilet almış tüm yolcuların bilgilendirildiğini belirtti. Ayrıca, yeni uçuş noktası nedeniyle mağduriyet yaşamamak adına yolculara kesintisiz iade seçeneği sunulduğunu açıkladı. Bu önemli değişiklik, Adana ve çevresinde yaşayan yolcuları etkilerken, Pegasus'un bu süreci sorunsuz bir şekilde yönetmek için aldığı önlemler dikkat çekiyor. Uçuşların yeni noktası olan Çukurova Havalimanı, bölgedeki ulaşımı rahatlatmayı amaçlıyor. Yolcuların mağduriyet yaşamaması için tüm bilgilendirmeler ve gerekli düzenlemeler titizlikle yapılacak.
Pegasus Adana Şakirpaşa Uçuşlarını 10 Ağustos Tarihine Kadar Gaziantep'e Yönlendirdi

Adanalılar, şehirlerinin en önemli havalimanlarından biri olan Şakirpaşa Havalimanı'nın kapanmasıyla ilgili tepkilerini yükseltirken, Pegasus Hava Yolları, Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın 10 Ağustos gün sonu itibariyle kapanacağını ve uçuşların 11 Ağustos saat 12:00 itibariyle Çukurova Havalimanı'ndan gerçekleştirileceğini duyurdu. Bu tarihler arasında kalan uçuşlar ise Gaziantep Oğuzeli Havalimanı'ndan yapılacak. Pegasus, Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın kapanmasının ardından uçuş noktalarının değiştirileceğini açıkladı. 11 Ağustos sonrası tüm Adana seferleri için iniş ve kalkış noktası olarak Çukurova Havalimanı kullanılacak. 

UÇUŞLARIN YENİ NOKTASI ÇUKUROVA HAVALİMANI

Bu geçiş sürecinde, 10 Ağustos gün sonu ile 11 Ağustos saat 12:00 arasında planlanan seferler Gaziantep Oğuzeli Havalimanı'ndan yapılacak.Şirket, bu değişiklikler hakkında bilet almış tüm yolcuların bilgilendirildiğini belirtti. Ayrıca, yeni uçuş noktası nedeniyle mağduriyet yaşamamak adına yolculara kesintisiz iade seçeneği sunulduğunu açıkladı. Bu önemli değişiklik, Adana ve çevresinde yaşayan yolcuları etkilerken, Pegasus'un bu süreci sorunsuz bir şekilde yönetmek için aldığı önlemler dikkat çekiyor. Uçuşların yeni noktası olan Çukurova Havalimanı, bölgedeki ulaşımı rahatlatmayı amaçlıyor. Yolcuların mağduriyet yaşamaması için tüm bilgilendirmeler ve gerekli düzenlemeler titizlikle yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.