SEYHAN EMNİYETİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

GÜNDEM 17.07.2024 - 15:39, Güncelleme: 17.07.2024 - 15:39 3193+ kez okundu.
 

SEYHAN EMNİYETİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Adana Seyhan'da Asayiş Operasyonu: 249 Şüpheli Yakalandı, 40 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi
Adana Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, suç ve güvenlik sorunlarıyla kararlı bir mücadele sergilemeye devam ediyor. Son bir hafta içinde gerçekleştirilen kapsamlı operasyonlarda, şehir genelindeki asayişin sağlanması hedeflendi. Polis ekipleri, 40 adet ruhsatsız silah ile çeşitli suçlardan aranan toplam 249 şüpheliyi yakalayarak önemli bir başarı elde etti. Operasyonlar neticesinde ele geçirilen silahlar arasında 28 ruhsatsız tabanca, 11 ruhsatsız tüfek ve 1 kurusıkı tabanca bulunuyor. Ayrıca bu silahlarla ilişkilendirilen 37 şarjör ve 438 adet mermi de emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda ele geçirildi. "HALKIN GÜVENLİĞİ VE HUZURU İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDİYORUZ" Emniyet yetkilileri, ayrıca yapılan GBT sorgularında 249 şüphelinin çeşitli suçlardan arandığını tespit ederek bu şahısları yakaladıklarını belirtti. Operasyon kapsamında yapılan araç ve kişiler üzerindeki aramalarda ise 65,35 gram uyuşturucu madde ile 63 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ruhsatsız silah bulunduran 4 kişi, diğer suçlardan aranan 33 kişi ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü, halkın güvenliği ve huzuru için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini vurguladı. Adana Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı operasyonları, şehirdeki suç oranlarının azaltılmasında önemli bir rol oynamaya devam ediyor.
Adana Seyhan'da Asayiş Operasyonu: 249 Şüpheli Yakalandı, 40 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Adana Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, suç ve güvenlik sorunlarıyla kararlı bir mücadele sergilemeye devam ediyor. Son bir hafta içinde gerçekleştirilen kapsamlı operasyonlarda, şehir genelindeki asayişin sağlanması hedeflendi. Polis ekipleri, 40 adet ruhsatsız silah ile çeşitli suçlardan aranan toplam 249 şüpheliyi yakalayarak önemli bir başarı elde etti. Operasyonlar neticesinde ele geçirilen silahlar arasında 28 ruhsatsız tabanca, 11 ruhsatsız tüfek ve 1 kurusıkı tabanca bulunuyor. Ayrıca bu silahlarla ilişkilendirilen 37 şarjör ve 438 adet mermi de emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda ele geçirildi.

"HALKIN GÜVENLİĞİ VE HUZURU İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDİYORUZ"

Emniyet yetkilileri, ayrıca yapılan GBT sorgularında 249 şüphelinin çeşitli suçlardan arandığını tespit ederek bu şahısları yakaladıklarını belirtti. Operasyon kapsamında yapılan araç ve kişiler üzerindeki aramalarda ise 65,35 gram uyuşturucu madde ile 63 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ruhsatsız silah bulunduran 4 kişi, diğer suçlardan aranan 33 kişi ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü, halkın güvenliği ve huzuru için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini vurguladı. Adana Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı operasyonları, şehirdeki suç oranlarının azaltılmasında önemli bir rol oynamaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.