SEYHAN’DA ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO ŞÖLENİ

GÜNDEM 27.01.2025 - 09:45, Güncelleme: 27.01.2025 - 09:45 3527+ kez okundu.
 

SEYHAN’DA ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO ŞÖLENİ

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin: “Sanatı Çocuklarımızın Ayağına Getiriyoruz"
Seyhan Belediyesi, yarıyıl tatilinde başlattığı “Sokakta Tiyatro Var” etkinliğiyle çocukları ve ailelerini tiyatroyla buluşturuyor. Ekonomik yetersizlikler nedeniyle sanata ulaşamayan çocukları hedefleyen etkinlik, her gün farklı bir mahallede düzenlenerek büyük ilgi görüyor. "SANAT HER ÇOCUK İÇİN ERİŞİLEBİLİR OLUYOR" Çocukların tiyatro heyecanına ortak olan Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, 2000 Evler Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte çocuklarla bir araya geldi. Başkan Tekin, “Sanatı çocuklarımızın ayağına götürerek eşit fırsatlar sunuyoruz” diyerek etkinliğin önemine vurgu yaptı. “Geleceğimiz olan çocuklarımızın her anlamda gelişimine katkı sağlamak bizim önceliğimiz. Onları sanatla buluşturmak, hayal dünyalarını genişletmek ve mutlu bir tatil geçirmelerini sağlamak amacıyla buradayız. Ekonomik zorluklar yüzünden tiyatroya gidemeyen çocuklarımıza, biz tiyatroyu getiriyoruz. Çocuklarımız sanatla büyüdükçe daha güzel bir gelecek inşa edileceğine inanıyoruz” dedi. MAHALLELER TİYATRO COŞKUSUYLA DOLUP TAŞIYOR 2000 Evler Mahallesi’nde başlayan tiyatro etkinliği, Yenibey, Fatih ve Gülbahçesi mahallelerinde de devam ediyor. Tatil boyunca Seyhan’ın birçok mahallesinde düzenlenecek etkinlikler, çocuklar ve aileler tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. Seyhan Belediyesi’nin tiyatro ekibinin sahnelediği oyunlar, mahalleleri adeta açık hava tiyatrosuna dönüştürüyor. Seyhan Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla düzenlediği bu etkinlik, yarıyıl tatiline keyif ve sanat dolu anlar katmaya devam ediyor.
Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin: “Sanatı Çocuklarımızın Ayağına Getiriyoruz"

Seyhan Belediyesi, yarıyıl tatilinde başlattığı “Sokakta Tiyatro Var” etkinliğiyle çocukları ve ailelerini tiyatroyla buluşturuyor. Ekonomik yetersizlikler nedeniyle sanata ulaşamayan çocukları hedefleyen etkinlik, her gün farklı bir mahallede düzenlenerek büyük ilgi görüyor.

"SANAT HER ÇOCUK İÇİN ERİŞİLEBİLİR OLUYOR"

Çocukların tiyatro heyecanına ortak olan Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, 2000 Evler Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte çocuklarla bir araya geldi. Başkan Tekin, “Sanatı çocuklarımızın ayağına götürerek eşit fırsatlar sunuyoruz” diyerek etkinliğin önemine vurgu yaptı. “Geleceğimiz olan çocuklarımızın her anlamda gelişimine katkı sağlamak bizim önceliğimiz. Onları sanatla buluşturmak, hayal dünyalarını genişletmek ve mutlu bir tatil geçirmelerini sağlamak amacıyla buradayız. Ekonomik zorluklar yüzünden tiyatroya gidemeyen çocuklarımıza, biz tiyatroyu getiriyoruz. Çocuklarımız sanatla büyüdükçe daha güzel bir gelecek inşa edileceğine inanıyoruz” dedi.

MAHALLELER TİYATRO COŞKUSUYLA DOLUP TAŞIYOR

2000 Evler Mahallesi’nde başlayan tiyatro etkinliği, Yenibey, Fatih ve Gülbahçesi mahallelerinde de devam ediyor. Tatil boyunca Seyhan’ın birçok mahallesinde düzenlenecek etkinlikler, çocuklar ve aileler tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. Seyhan Belediyesi’nin tiyatro ekibinin sahnelediği oyunlar, mahalleleri adeta açık hava tiyatrosuna dönüştürüyor. Seyhan Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla düzenlediği bu etkinlik, yarıyıl tatiline keyif ve sanat dolu anlar katmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.