Şimşek'ten Balotelli açıklaması

SPOR 24.11.2023 - 14:51, Güncelleme: 24.11.2023 - 14:51 4914+ kez okundu.
 

Şimşek'ten Balotelli açıklaması

Adana Demirspor Kulübü, İtalya'da trafik kazası geçiren Mario Balotelli'nin sağlık durumunun iyi olduğunu ve evinde istirahat ettiğini açıkladı.
 Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, İtalya'da trafik kazası geçiren Mario Balotelli'nin sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yayınladı. Mavi-Lacivertli Kulüpten yapılan açıklamada Balotelli'nin durumunun iyi olduğu ve evinde istirahat ettiği belirtildi. Açıklamada, "Dün ülkesi İtalya'da trafik kazası geçiren oyuncumuz Mario Balotelli'nin sağlık durumunun iyi olduğunu, evinde istirahatte olup herhangi bir sıkıntısı olmadığını bilgilerinize sunarız." ifadeleri yer aldı.
Adana Demirspor Kulübü, İtalya'da trafik kazası geçiren Mario Balotelli'nin sağlık durumunun iyi olduğunu ve evinde istirahat ettiğini açıkladı.

 Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, İtalya'da trafik kazası geçiren Mario Balotelli'nin sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yayınladı.

Mavi-Lacivertli Kulüpten yapılan açıklamada Balotelli'nin durumunun iyi olduğu ve evinde istirahat ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Dün ülkesi İtalya'da trafik kazası geçiren oyuncumuz Mario Balotelli'nin sağlık durumunun iyi olduğunu, evinde istirahatte olup herhangi bir sıkıntısı olmadığını bilgilerinize sunarız." ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.