TCDD 6. Bölge hurda beton katener direk satacak

GÜNDEM 07.09.2024 - 13:26, Güncelleme: 07.09.2024 - 13:26 4063+ kez okundu.
 

TCDD 6. Bölge hurda beton katener direk satacak

TCDD Adana 6. Bölge Müdürlüğü hurda beton katener direklerinin satış işlemini kapalı zarf açık artırma ihale yöntemi ile satışa çıkardı.
 Resmi Gazete’de yayımlanan ihalene ilanına göre, Toprakkale, Mamure, Bahçe, Taşoluk, Nurdağ, Beyoğlu, Türkoğlu ve Köprüağızı istasyon sahaları ve açık sahalarında bulunan sökümünden çıkan bin 38 adet (1.320 ton) Hurda Beton Katener Direğinin 50,00TL/ton toplam 66.016,00 TL muammen bedel üzerinden bulunduğu yerden, olduğu şekli ile, nakliye ve her türlü giderleri alıcıya ait olmak üzere ve herhangi bir atık malzeme bırakılmamak kaydıyla Açık İhale Yöntemi ile satışı yapılacağı duyuruldu. İhaleye katılacak istekliler tekliflerini TCDD İşletmesi 6. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım İhale Komisyonu Başkanlığına 17 Eylül günü saat 10.00’a kadar vermeleri veya pey sürebilecek yetkinin katılması gerekiyor. İhale dokümanı TCDD 6. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Komisyonu Bürosunda görülebilecek. İhaleye teklif verecekler ihale dokümanını satın almaları zorunlu olup TCDD 6. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Komisyonu bürosundan KDV dâhil 500 lira bedelle temin edilebilecekler. İhalede teklif edilecek bedelin en az yüzde 3’ü kadar geçici teminat verilecek.
TCDD Adana 6. Bölge Müdürlüğü hurda beton katener direklerinin satış işlemini kapalı zarf açık artırma ihale yöntemi ile satışa çıkardı.


 Resmi Gazete’de yayımlanan ihalene ilanına göre, Toprakkale, Mamure, Bahçe, Taşoluk, Nurdağ, Beyoğlu, Türkoğlu ve Köprüağızı istasyon sahaları ve açık sahalarında bulunan sökümünden çıkan bin 38 adet (1.320 ton) Hurda Beton Katener Direğinin 50,00TL/ton toplam 66.016,00 TL muammen bedel üzerinden bulunduğu yerden, olduğu şekli ile, nakliye ve her türlü giderleri alıcıya ait olmak üzere ve herhangi bir atık malzeme bırakılmamak kaydıyla Açık İhale Yöntemi ile satışı yapılacağı duyuruldu.
İhaleye katılacak istekliler tekliflerini TCDD İşletmesi 6. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım İhale Komisyonu Başkanlığına 17 Eylül günü saat 10.00’a kadar vermeleri veya pey sürebilecek yetkinin katılması gerekiyor. İhale dokümanı TCDD 6. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Komisyonu Bürosunda görülebilecek. İhaleye teklif verecekler ihale dokümanını satın almaları zorunlu olup TCDD 6. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Komisyonu bürosundan KDV dâhil 500 lira bedelle temin edilebilecekler. İhalede teklif edilecek bedelin en az yüzde 3’ü kadar geçici teminat verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.