Trip Cafe’ye uğrayın yeter!

MAGAZİN 22.02.2022 - 17:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 4193+ kez okundu.
 

Trip Cafe’ye uğrayın yeter!

Adana’da özgün tarzıyla Trip Cafe, yıllardır adından söz ettiriyor. 23 yıldan bu yana şehrin önemli lezzet durağı, dinlenme ve eğlence mekanlarından Trip Cafe, müşterilerini ‘özel’ hissettiren konseptiyle değiştirilemez mekanlar arasında yer alıyor.    Trip Cafe’de, her damak tadına özgü ayrıcalıklı lezzetler sunuluyor. Müşterilerine kendilerini ayrıcalıklı hissettiren konseptiyle adeta büyüleyen Trip Cafe’de formunu korumak isteyenler için fit menüler, çocuklara özel lezzetler, gençler için wrap ve burgerlar, Türk ve Dünya mutfağından seçkin örnekler bulunuyor. Trip Cafe’de her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Müşterilerin rahat edip sıcak ve keyifli sohbetler yapacakları alanlar oluşturulmuş.  Trip Cafe’yi Rıza Talip Baygın ve Garip Baygın kardeşler işletiyor. Merkez Çukurova ilçesi Beyazevler’de 1999 yılından bu yana hizmet veren Trip Cafe adı da ilginç bir şekilde ortaya çıkmış. Garip Baygın, bunu şöyle anlatıyor: “Yeni bir yer kurarken isim arayışındaydık. Bir türlü ortak noktada buluşamıyorduk. Ağabeyim Rıza Talip Baygın, ‘Birbirinize trip atıp durmayın’ derken ağzından çıkan Trip, açtığımız işletmeye isim oldu” dedi. Trip Cafe bir aile şirketi ve Baygın Ailesi gibi her geçen büyüyüp güçleniyor.  Trip Cafe işletmecileri, başarılarının sırrını ve kendilerini diğer işletmelerden ayıran özellikleri ise, özgün tarzları ve sektördeki bilgi ve tecrübeleri olarak gösteriyor. Trip Cafe'ye gelenler, doyumsuz lezzetler, doğal içecekler ve isterlerse atıştırmalıklarla günlerini geçirebiliyor. İşletmeye nargile keyfi yapmak isteyenler de uğruyor. Trip Cafe işletmecileri, sürekli yenilenen bir işletme olduklarını belirterek, hem Türkiye hem de Avrupa'nın seçkin mekanlarındaki değişim ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini söylüyor.  Fast Food, Restoran, Hookah, Eğlence arayanlar için Trip Cafe’nin telefon numarası 0 322. 255 11 67.

Adana’da özgün tarzıyla Trip Cafe, yıllardır adından söz ettiriyor. 23 yıldan bu yana şehrin önemli lezzet durağı, dinlenme ve eğlence mekanlarından Trip Cafe, müşterilerini ‘özel’ hissettiren konseptiyle değiştirilemez mekanlar arasında yer alıyor. 

 

Trip Cafe’de, her damak tadına özgü ayrıcalıklı lezzetler sunuluyor. Müşterilerine kendilerini ayrıcalıklı hissettiren konseptiyle adeta büyüleyen Trip Cafe’de formunu korumak isteyenler için fit menüler, çocuklara özel lezzetler, gençler için wrap ve burgerlar, Türk ve Dünya mutfağından seçkin örnekler bulunuyor. Trip Cafe’de her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Müşterilerin rahat edip sıcak ve keyifli sohbetler yapacakları alanlar oluşturulmuş. 


Trip Cafe’yi Rıza Talip Baygın ve Garip Baygın kardeşler işletiyor. Merkez Çukurova ilçesi Beyazevler’de 1999 yılından bu yana hizmet veren Trip Cafe adı da ilginç bir şekilde ortaya çıkmış. Garip Baygın, bunu şöyle anlatıyor: “Yeni bir yer kurarken isim arayışındaydık. Bir türlü ortak noktada buluşamıyorduk. Ağabeyim Rıza Talip Baygın, ‘Birbirinize trip atıp durmayın’ derken ağzından çıkan Trip, açtığımız işletmeye isim oldu” dedi. Trip Cafe bir aile şirketi ve Baygın Ailesi gibi her geçen büyüyüp güçleniyor. 


Trip Cafe işletmecileri, başarılarının sırrını ve kendilerini diğer işletmelerden ayıran özellikleri ise, özgün tarzları ve sektördeki bilgi ve tecrübeleri olarak gösteriyor. Trip Cafe'ye gelenler, doyumsuz lezzetler, doğal içecekler ve isterlerse atıştırmalıklarla günlerini geçirebiliyor. İşletmeye nargile keyfi yapmak isteyenler de uğruyor. Trip Cafe işletmecileri, sürekli yenilenen bir işletme olduklarını belirterek, hem Türkiye hem de Avrupa'nın seçkin mekanlarındaki değişim ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini söylüyor. 


Fast Food, Restoran, Hookah, Eğlence arayanlar için Trip Cafe’nin telefon numarası 0 322. 255 11 67.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.