YRP Adana’da yüzde 6,70’e ulaştı
YRP Adana’da yüzde 6,70’e ulaştı
Zekâ Enstitüsü tarafından yapılan son cumhurbaşkanlığı seçim simülasyonu çalışmasına göre, Yeniden Refah Partisi’nin Adana’daki oyu dikkat çeken bir artış göstererek yüzde 6,70’e ulaştığı bildirildi.
İl Başkanı Özkut Özdemir, bu artışın tesadüfi olmadığını belirterek, “Adana’da yükselen bu başarı grafiği; teşkilatlarımızın özverili saha çalışmaları, milletimize dokunan sosyal politikalarımız ve en önemlisi milletimizin bize olan güveninin bir sonucudur. Her bir ilçe teşkilatımız, bu başarıda etkin bir rol üstlenmiştir” dedi.
Adana'da son dönemde hız kazanan saha çalışmaları ve teşkilatların kararlı mücadelesi, Yeniden Refah Partisi’nin oy oranlarına doğrudan yansıdı. Kentte oy oranlarını son seçimlere göre 4 kat artıran Yeniden Refah Partisi’nin İl Başkanı Özkut Özdemir; "Hem ülkemiz hem de Adana’mız, hak ettiği refaha ve huzura Yeniden Refah kadrolarıyla ulaşacaktır. Biz iktidar yolunda milletimizin duasını ve desteğini arkamıza alarak kararlılıkla ilerliyoruz" dedi.
Yeniden Refah Partisi, Adana’da yükselişini sürdürüyor. Avrasya Araştırma ve Yapay Zekâ Enstitüsü tarafından yapılan son cumhurbaşkanlığı seçim simülasyonu çalışmasına göre, Yeniden Refah Partisi’nin Adana’daki oyu dikkat çeken bir artış göstererek yüzde 6,70’e ulaştı. Bu oran, partinin bir önceki seçimde aldığı yüzde 1,8’lik oy oranına kıyasla neredeyse dört katlık bir yükseliş anlamına geliyor.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Özkut Özdemir, bu başarının tesadüf olmadığını vurgulayarak, “Adana’da yükselen bu başarı grafiği; teşkilatlarımızın özverili saha çalışmaları, milletimize dokunan sosyal politikalarımız ve en önemlisi milletimizin bize olan güveninin bir sonucudur. Her bir ilçe teşkilatımız, bu başarıda etkin bir rol üstlenmiştir. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.
Özdemir, artan destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Adana’da bu ivme yalnızca bir başlangıçtır. Vatandaşlarımızın bize gösterdiği teveccüh ve güvenle, kentimizin her bir köşesinde hak, adalet ve refah mücadelesini daha güçlü sürdüreceğiz. Kentimizde partimize olan ilginin giderek arttığını görmek bizi hem mutlu ediyor hem de daha fazla sorumluluk yüklüyor. Vatandaşlarımız artık çözüm üreten, ahlaki ve adil bir siyaset isteyen anlayışa yöneliyor. Biz de bu güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu vesileyle, her şartta yanımızda olan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a da şükranlarımızı sunuyorum. Onun liderliğinde bu ülkeye yeniden ahlaklı siyaseti, adil düzeni ve milletin özlemini duyduğu hizmet anlayışını getireceğiz” ifadelerini kullandı.
"Yükselen oy oranlarımız sadece bir seçim istatistiği değil, aynı zamanda halkın yönünü yeniden şekillendiren bir irade beyanıdır. Biz bu topraklara sevgi, huzur ve adalet vaadiyle geldik. Bu yükselişin mimarları, halkın yanında dimdik duran tüm teşkilat mensuplarımızdır,” ifadelerini kullanan Başkan Özdemir “Adana ve Türkiye huzura Yeniden Refah ile kavuşacak” diyerek açıklamalarını şöyle sürdürdü;
“Milletimiz artık eski siyaset tarzından, günü kurtaran anlayıştan yorulmuştur. Biz Yeniden Refah Partisi olarak; yalnızca eleştiren değil, çözüm üreten, milletin derdine derman olan siyaset anlayışıyla geliyoruz. Bu yükseliş gösteriyor ki, halkımız özlenen siyaseti Yeniden Refah’ta bulmaktadır. Türkiye genelinde olduğu gibi Adana’da da adım adım iktidara yürüyoruz. Huzur, adalet ve kalkınma yeniden bu topraklara Yeniden Refah ile gelecektir.”
İl Başkanı Özkut Özdemir sözlerini şöyle tamamladı: “Halkımız partimize yeniden umut bağladı. Bu güvene layık olmak için Adana’da kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz. Biz bu yolda milletimizin duasını ve desteğini arkamıza alarak kararlılıkla ilerliyoruz. Hedefimiz ilk seçimde iktidar olmaktır.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.