DEVA ADANA'YA YENİ BAŞKAN TANER ÖZÜNAL

GÜNDEM 22.07.2024 - 09:08, Güncelleme: 22.07.2024 - 09:27 2437+ kez okundu.
 

DEVA ADANA'YA YENİ BAŞKAN TANER ÖZÜNAL

Seyhan'a Hizmet İçin Yola Çıkan Taner Özünal, Deva Partisi Adana İl Başkanı Seçildi
Adana'nın iş dünyasının önde gelen isimlerinden ve Deva Partisi'nin kurucularından Taner Özünal, Deva Partisi Adana İl Başkanı seçildi. Özünal, 31 Mart seçimlerinde Deva Partisi'nden Seyhan Belediye Başkan Adayı olarak tanınmış ve “Seyhan’ı Yeniden Şekillendirmek İçin Durmayacağız” sloganıyla yola çıkmıştı. Bu yeni görevi ile Adana ve Seyhan'a hizmet etmeye devam edecek. Seçim sürecinde Seyhanlılara daha iyi bir gelecek vaat eden Taner Özünal, "Seyhan'a hizmete hazırım" diyerek adaylığını açıklamıştı. Seçim kampanyası sırasında Özünal, “Seyhan'da girilmedik iş yeri, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu süreç herkes için hayırlı olsun. Hep birlikte, yeni fikirlerle, çıktığımız yolda esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Ortak paydamız Adana, Seyhan için elimizden geleni hep birlikte yapmamız gerekir.” demişti. SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TEŞEKKÜR ETTİ Taner Özünal, Deva Partisi Adana İl Başkanı seçildiğini sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu: "Bugün partimizin İl Kongresinde İl Başkanı olarak seçilmiş bulunuyorum. Bu süreçte Sn. Genel Başkanımız Ali Babacan’a, Adana Milletvekilimiz Sn. Sadullah Kısacık’a ve delegelerimize şükranlarımı sunuyorum." Adana ve Seyhan halkına en iyi şekilde hizmet etmeyi hedefleyen Taner Özünal, il başkanı olarak seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, Deva Partisi'nin politikalarını en iyi şekilde hayata geçireceğini ve Adana'nın kalkınması için elinden geleni yapacağını vurguladı.Taner Özünal’ın il başkanı olarak seçilmesiyle birlikte Deva Partisi Adana'da yeni bir döneme giriyor. Partililer ve Adana halkının desteğiyle Adana’yı daha ileriye taşımak için çalışacak olan Özünal, yeni görevinde büyük bir sorumluluk üstlenmiş durumda. Adana'nın geleceği için önemli bir adım atan Özünal, ortak payda olan Adana için elinden geleni yapacağını ve halkın desteğiyle büyük işlere imza atacağını belirtti.
Seyhan'a Hizmet İçin Yola Çıkan Taner Özünal, Deva Partisi Adana İl Başkanı Seçildi

Adana'nın iş dünyasının önde gelen isimlerinden ve Deva Partisi'nin kurucularından Taner Özünal, Deva Partisi Adana İl Başkanı seçildi. Özünal, 31 Mart seçimlerinde Deva Partisi'nden Seyhan Belediye Başkan Adayı olarak tanınmış ve “Seyhan’ı Yeniden Şekillendirmek İçin Durmayacağız” sloganıyla yola çıkmıştı. Bu yeni görevi ile Adana ve Seyhan'a hizmet etmeye devam edecek. Seçim sürecinde Seyhanlılara daha iyi bir gelecek vaat eden Taner Özünal, "Seyhan'a hizmete hazırım" diyerek adaylığını açıklamıştı. Seçim kampanyası sırasında Özünal, “Seyhan'da girilmedik iş yeri, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu süreç herkes için hayırlı olsun. Hep birlikte, yeni fikirlerle, çıktığımız yolda esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Ortak paydamız Adana, Seyhan için elimizden geleni hep birlikte yapmamız gerekir.” demişti.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TEŞEKKÜR ETTİ

Taner Özünal, Deva Partisi Adana İl Başkanı seçildiğini sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu: "Bugün partimizin İl Kongresinde İl Başkanı olarak seçilmiş bulunuyorum. Bu süreçte Sn. Genel Başkanımız Ali Babacan’a, Adana Milletvekilimiz Sn. Sadullah Kısacık’a ve delegelerimize şükranlarımı sunuyorum." Adana ve Seyhan halkına en iyi şekilde hizmet etmeyi hedefleyen Taner Özünal, il başkanı olarak seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, Deva Partisi'nin politikalarını en iyi şekilde hayata geçireceğini ve Adana'nın kalkınması için elinden geleni yapacağını vurguladı.Taner Özünal’ın il başkanı olarak seçilmesiyle birlikte Deva Partisi Adana'da yeni bir döneme giriyor. Partililer ve Adana halkının desteğiyle Adana’yı daha ileriye taşımak için çalışacak olan Özünal, yeni görevinde büyük bir sorumluluk üstlenmiş durumda. Adana'nın geleceği için önemli bir adım atan Özünal, ortak payda olan Adana için elinden geleni yapacağını ve halkın desteğiyle büyük işlere imza atacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.