"CEYHAN'DA DOLU YAĞIŞI TARIMI VURDU"

GÜNDEM 27.05.2024 - 09:27, Güncelleme: 27.05.2024 - 09:27 3543+ kez okundu.
 

"CEYHAN'DA DOLU YAĞIŞI TARIMI VURDU"

Ceyhan'da Sağanak Ve Dolu Etkili Oldu: Tarım Alanları ve Hastane Sele Teslim
Adana'nın Ceyhan ilçesi, son günlerde doğal afetlerin pençesinde. Dün sabah saatlerinde ilçeyi etkisi altına alan şiddetli dolu yağışı, tarım arazilerini adeta savaş alanına çevirdi. Körkuyu Mahallesi ve çevresindeki ekili alanlar, yaklaşık yarım saat süren dolu yağışının ardından beyaza büründü. Özellikle meyve bahçeleri ve sebze tarlaları, doğanın öfkesine maruz kalarak ciddi zararlarla karşı karşıya kaldı. "HASTANE SULAR ALTINDA KALDI" Ancak doğal afetler bununla da sınırlı kalmadı. İki gün önce etkili olan şiddetli sağanak yağış, Ceyhan'ı felç etti. Özellikle ilçenin ana arterlerinden biri olan Ceyhan Devlet Hastanesi, sele teslim oldu. Acil servis ve görüntüleme merkezleri sular altında kalırken, hastane personeli ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Randevulu hastalar, muayene olamamanın hayal kırıklığını yaşarken, cadde ve sokaklar adeta nehirlere dönüştü.
Ceyhan'da Sağanak Ve Dolu Etkili Oldu: Tarım Alanları ve Hastane Sele Teslim

Adana'nın Ceyhan ilçesi, son günlerde doğal afetlerin pençesinde. Dün sabah saatlerinde ilçeyi etkisi altına alan şiddetli dolu yağışı, tarım arazilerini adeta savaş alanına çevirdi. Körkuyu Mahallesi ve çevresindeki ekili alanlar, yaklaşık yarım saat süren dolu yağışının ardından beyaza büründü. Özellikle meyve bahçeleri ve sebze tarlaları, doğanın öfkesine maruz kalarak ciddi zararlarla karşı karşıya kaldı.


"HASTANE SULAR ALTINDA KALDI"

Ancak doğal afetler bununla da sınırlı kalmadı. İki gün önce etkili olan şiddetli sağanak yağış, Ceyhan'ı felç etti. Özellikle ilçenin ana arterlerinden biri olan Ceyhan Devlet Hastanesi, sele teslim oldu. Acil servis ve görüntüleme merkezleri sular altında kalırken, hastane personeli ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Randevulu hastalar, muayene olamamanın hayal kırıklığını yaşarken, cadde ve sokaklar adeta nehirlere dönüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.