ADANA'DA FIRTINA VE SAĞANAK DEHŞETİ!!

GÜNDEM 15.07.2024 - 13:33, Güncelleme: 15.07.2024 - 13:33 3680+ kez okundu.
 

ADANA'DA FIRTINA VE SAĞANAK DEHŞETİ!!

Adana'nın Kuzey Kesimlerinde Aniden Patlayan Fırtına ve Sağanak, Büyük Hasara Yol Açtı. Sokaklar Savaş Alanına Döndü!!
Önceki gün öğleden sonra Adana, aniden kararan gökyüzüyle birlikte şiddetli fırtına ve sağanak yağışın etkisi altında kaldı. Özellikle kentin kuzey kesimlerinde etkili olan bu hava olayları, kentte adeta kabus dolu saatlerin yaşanmasına neden oldu. Saat 17.00 sıralarında başlayan fırtına ve sağanak, şehrin farklı bölgelerinde büyük yıkıma yol açtı. Çukurova ilçesindeki Türkmenbaşı Bulvarı'nda bazı evlerin çatıları ve reklam panoları uçtu, Turgut Özal Bulvarı'nda ise çok sayıda ağaç devrildi. Bir şantiyede bulunan kule vinç de fırtınanın şiddetine dayanamayarak devrildi. Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde araçlar sular altında kaldı. Apartmanların damlarındaki güneş enerjisi sistemleri devrildi ve evlerin camları kırıldı. Bu anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi ve sosyal medyada geniş yankı buldu. ŞANTİYEDE VİNÇ DEVRİLDİ, AĞAÇLAR KÖKÜNDEN SÖKÜLDÜ EVLERİN ÇATISI UÇTU,GÜNEŞ ENERJİLERİ DEVRİLDİ Huzurevleri Mahallesi'nde inşaattaki bir vinç devrilirken, elektrik direkleri koptu ve evlerin çatısı uçtu. Belediye Evleri Mahallesi'nde de çok sayıda ev zarar gördü. Kuvvetli fırtına ve sağanak yağış nedeniyle kentte birçok yer savaş alanına döndü. Yollarda oluşan su birikintileri, trafiği felç etti. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Belediye ekipleri, devrilen ağaçları ve vinci kaldırmak için yoğun çaba sarf etti. Uçan çatı ve reklam panoları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapandı ve ulaşımda aksaklıklar yaşandı. Yetkililer, fırtına ve sağanak nedeniyle oluşan hasarın tespit çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Vatandaşlara dikkatli olmaları ve mümkünse dışarı çıkmamaları yönünde uyarılar yapıldı. Fırtına ve sağanağın etkisinin gece boyunca sürebileceği ifade edildi. Neyse ki, bu korkunç olayda ölü ve yaralı olmaması sevindirici.
Adana'nın Kuzey Kesimlerinde Aniden Patlayan Fırtına ve Sağanak, Büyük Hasara Yol Açtı. Sokaklar Savaş Alanına Döndü!!

Önceki gün öğleden sonra Adana, aniden kararan gökyüzüyle birlikte şiddetli fırtına ve sağanak yağışın etkisi altında kaldı. Özellikle kentin kuzey kesimlerinde etkili olan bu hava olayları, kentte adeta kabus dolu saatlerin yaşanmasına neden oldu. Saat 17.00 sıralarında başlayan fırtına ve sağanak, şehrin farklı bölgelerinde büyük yıkıma yol açtı. Çukurova ilçesindeki Türkmenbaşı Bulvarı'nda bazı evlerin çatıları ve reklam panoları uçtu, Turgut Özal Bulvarı'nda ise çok sayıda ağaç devrildi. Bir şantiyede bulunan kule vinç de fırtınanın şiddetine dayanamayarak devrildi. Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde araçlar sular altında kaldı. Apartmanların damlarındaki güneş enerjisi sistemleri devrildi ve evlerin camları kırıldı. Bu anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

ŞANTİYEDE VİNÇ DEVRİLDİ, AĞAÇLAR KÖKÜNDEN SÖKÜLDÜ

EVLERİN ÇATISI UÇTU,GÜNEŞ ENERJİLERİ DEVRİLDİ

Huzurevleri Mahallesi'nde inşaattaki bir vinç devrilirken, elektrik direkleri koptu ve evlerin çatısı uçtu. Belediye Evleri Mahallesi'nde de çok sayıda ev zarar gördü. Kuvvetli fırtına ve sağanak yağış nedeniyle kentte birçok yer savaş alanına döndü. Yollarda oluşan su birikintileri, trafiği felç etti. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Belediye ekipleri, devrilen ağaçları ve vinci kaldırmak için yoğun çaba sarf etti. Uçan çatı ve reklam panoları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapandı ve ulaşımda aksaklıklar yaşandı. Yetkililer, fırtına ve sağanak nedeniyle oluşan hasarın tespit çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Vatandaşlara dikkatli olmaları ve mümkünse dışarı çıkmamaları yönünde uyarılar yapıldı. Fırtına ve sağanağın etkisinin gece boyunca sürebileceği ifade edildi. Neyse ki, bu korkunç olayda ölü ve yaralı olmaması sevindirici.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.