KANLI: "VATANDAŞLARIMIZ KANDIRILDI MI?"

GÜNDEM 18.07.2024 - 14:34, Güncelleme: 18.07.2024 - 18:22 4671+ kez okundu.
 

KANLI: "VATANDAŞLARIMIZ KANDIRILDI MI?"

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, CHP’li Zeydan Karalar’ın her yerde kullandığı “Geliri 1, borcu 4 olan belediyeyi; geliri 4, borcu 1 olan belediyeye dönüştürdük” söyleminin peşini bırakmıyor, gerçeğin izini sürmeye devam ediyor.
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın yönetimindeki belediyenin mali durumunu sert bir şekilde eleştirdi. Kanlı, belediyenin iddia edilen finansal başarılarına dair şüphelerini dile getirerek, "Geliri 4, borcu 1 olan belediye neden işçi maaşlarını ödemek için arsa satışına mecbur kaldı? Vatandaşlarımız kandırıldı mı?" sorularını sordu.Kanlı, son bir yıldır sık sık kullanılan "Geliri 1, borcu 4 olan belediyeyi; geliri 4, borcu 1 olan belediyeye dönüştürdük" sloganını hatırlattı.  "BU KAYNAKLAR NEREYE HARCANIYOR" Yusuf Kanlı Zeydan Karalar' ın seçim vaatlerinin gerçekleşmeyen hayal kırıklıklarına sebep olduğunu belirtti. Özellikle, belediyenin çalışanların maaşlarını bile ödeyemez durumda olmasının, vaatlerle çeliştiğini vurguladı. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 22 milyar liralık bütçesi ve ASKİ dahil edildiğindeki geniş kaynaklarına rağmen, bu kaynakların nasıl yönetildiği ve nereye harcandığı konularında da Kanlı, şeffaflık ve hesap verebilirlik talep etti. "Hangisi yalan, hangisi gerçek?" diye soran Kanlı, Zeydan Karalar'ın bu sorulara açık ve net cevaplar vermesi gerektiğini ifade etti.
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, CHP’li Zeydan Karalar’ın her yerde kullandığı “Geliri 1, borcu 4 olan belediyeyi; geliri 4, borcu 1 olan belediyeye dönüştürdük” söyleminin peşini bırakmıyor, gerçeğin izini sürmeye devam ediyor.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın yönetimindeki belediyenin mali durumunu sert bir şekilde eleştirdi. Kanlı, belediyenin iddia edilen finansal başarılarına dair şüphelerini dile getirerek, "Geliri 4, borcu 1 olan belediye neden işçi maaşlarını ödemek için arsa satışına mecbur kaldı? Vatandaşlarımız kandırıldı mı?" sorularını sordu.Kanlı, son bir yıldır sık sık kullanılan "Geliri 1, borcu 4 olan belediyeyi; geliri 4, borcu 1 olan belediyeye dönüştürdük" sloganını hatırlattı. 

"BU KAYNAKLAR NEREYE HARCANIYOR"

Yusuf Kanlı Zeydan Karalar' ın seçim vaatlerinin gerçekleşmeyen hayal kırıklıklarına sebep olduğunu belirtti. Özellikle, belediyenin çalışanların maaşlarını bile ödeyemez durumda olmasının, vaatlerle çeliştiğini vurguladı. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 22 milyar liralık bütçesi ve ASKİ dahil edildiğindeki geniş kaynaklarına rağmen, bu kaynakların nasıl yönetildiği ve nereye harcandığı konularında da Kanlı, şeffaflık ve hesap verebilirlik talep etti. "Hangisi yalan, hangisi gerçek?" diye soran Kanlı, Zeydan Karalar'ın bu sorulara açık ve net cevaplar vermesi gerektiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.